Ronde.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 21 – 28 noiembrie 2015

Vineri, 20.nov..2015 14:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 22 şi 25 noiembrie Săgetătorii pot avea senzaţia că o mulţime de evenimente care se succed acum într-un ritm ameţitor în viaţa lor le solicită foarte mult atenţia, însă în realitate ei sunt aceia care s-au angrenat în acest carusel al situaţiilor imposibil de finalizat. Există şi nişte aspecte bune ale acestor conjuncturi şi anume că pot relua legătura cu anumite persoane cu care nu au mai avut de-a face de mult şi se pot folosi acum de contactele lor pentru a-şi rezolva anumite probleme pe care singuri sunt convinşi că nu le pot rezolva. În zilele de 23 şi 24 noiembrie pot primi anumite critici din partea prietenilor sau a rudelor apropiate cum că nu încearcă să-şi rezolve independent problemele în care singuri s-au băgat însă nativii ştiu mai bine ce au de făcut şi de acţionează aşa şi că acum nu este un moment bun pentru a asculta de gura lumii. În ciuda faptului că fac apel la capitalul lor de imagine şi la resursele relaţionale pentru a-şi soluţiona problemele, asta nu înseamnă pentru ei că sunt slabi sau lipsiţi de idei, ci din contră, consideră că este un moment oportun pentru a planifica totul asemeni unei partide şah, mereu sunt cu câţiva paşi înaintea celor care îi critică. Planul financiar are acum numai de câştigat de pe urma inspiraţiei de care Săgetătorii se folosesc pentru a-şi rotunji veniturile şi pentru a nu rămâne într-un impas pecuniar aşa cum s-a mai întâmplat până acum. Capacităţile intelectuale sunt cele care le sunt aliat acum şi atrag energii pozitive şi situaţii benefice pentru ei chiar dacă acestea le obţin în urma unui efort mai susţinut.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între 21 şi 25 noiembrie atunci când partenerii profită de pe urma energiei de care nativii dau dovadă pentru a-i angrena în diverse activităţi în care doreau de mult să îi vadă implicaţi. Zile mai puţin bune pot interveni între 26 şi 28 noiembrie atunci când nativii pot avea discuţii legate de modul în care partenerii lor se comportă faţă de un prieten sau o rudă apropiată a acestora.

Horoscop saptamanal Sagetator 21-28 noiembrie 2015 2Sănătate

Atenţie la sistemul imunitar şi la cel endocrin care pot fi supra-solicitate de această perioadă în care nativii aleargă în stânga şi în dreapta pentru a rezolva anumite probleme de ordin  relaţional. Vitalitatea este aceea care îi menţine pe linia de plutire.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!