Ronde.ro

Horoscop săptămânal Peşti 14-21 noiembrie 2015

Vineri, 13.nov..2015 16:32 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Datorită planetei Neptun care se află în casa banilor este posibil ca Peştii să aibă parte acum de anumite situaţii mai puţin plăcute care nu se vor solda neapărat cu nişte pierderi, însă vor avea senzaţia că le scapă banii din mână, că îi cheltuie pe lucruri efemere sau că alte persoane încearcă să îi stoarcă de bani. Din fericire în plan profesional lucrurile merg extrem de bine şi între 16 şi 18 noiembrie pot benefia de un bonus sau chiar de o primă. De asemenea, relaţiile inter-umane iau avânt acum şi nativii îşi dau toată silinţa în a lega noi relaţii cu anumiţi oameni pe care îi admiră foarte mult. Sperau de mult timp să intre în contact cu ei şi iată că ziua de 15 noiembrie este posibil să le surâdă şi nativii să primească o invitaţie la un eveniment în care se află şi aceştia. În plan familial există anumite divergenţe peste care Peştii nu reuşesc să treacă sau mai bine spus nişte limite pe care ei le-au impus şi sub nici o formă nu sunt dispuşi să facă aceste concesii. Chiar dacă primesc tot felul de mesaje subtile, aceştia nici nu vor să în considerare să-şi desconsidere propriile principii şi preferă să fie consideraţi încăpăţânaţi acum decât să fie luaţi drept slabi de înger mai încolo.

Dragoste

În cuplu zile bune pot fi între 15 şi 17 noiembrie atunci când Peştii decid să acorde mai multă atenţie nevoilor partenerului şi să discute cu acesta despre lucrurile care îl deranjează şi asupra cărora nu au avut timp până acum să se aplece. Între 18 şi 20 noiembrie pot surveni anumite discuţii care să strice armonia în cuplu însă numai pentru un scurt moment, deoarece nativii şi partenerii acestora vor reveni la sentimente mai bune o dată ce îşi vor da seama deHoroscop saptamanal Pesti 14-21 noiembrie 2015 2 unde vine mărul discordiei: din fericire nu din interiorul relaţiei.

Sănătate

Etajul neuro-vegetativ şi cel digestiv pot avea de suferit între 14 şi 16 noiembrie, în special dacă Peştii nu decid să ia în considerare sfaturile medicului şi să se îngrijească mai mult de sănătatea lor.De asemenea, pot apărea ceva probleme în sistemul hormonal între 16 şi 19 noiembrie, însă totul se va trece după data de 20 noiembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!