Ronde.ro

Horoscop săptămânal Leu 31 octombrie – 7 noiembrie 2015

Vineri, 30.oct..2015 15:27 Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Ziua de 1 noiembrie marchează începutul unei perioade destul de presantă pentru nativii din zodia Leu. Zilele de 2 şi 3 noiembrie, în special, le demonstrează că dificultăţile pe care le-au avut până acum nu a fost nimic, faţă de ce urmează să vină. Tenacitatea şi rezistenţa lor va fi pusă la încercare, în special în relaţiile colegiale şi în raport cu şefii, deoarece se simt presaţi din toate părţile, în special din cauza unor chestiuni pecuniare, contracte neîncheiate sau documente care le dau de furcă. În ziua de 4 noiembrie e posibil să existe o turnură decisivă pentru proiectele la care aceştia lucrează în prezent, mai ales datorită faptului că nativii îşi doreau de mult să pună punct anumitor situaţii şi să încheie nişte conturi. Relaţiile de comunicare şi capitalul lor de imagine vor ieşi şi ele şifonate din această situaţie deoarece Leii vor da o senzaţie de anxietate permanentă şi e posibil ca reacţiile lor să fie percepute acum ca fiind pripite şi exagerate. Trebuie avut grijă astfel la temperament şi la acele energii care nu se canalizează în direcţia potrivită. Singurele probleme care se rezolvă acum sunt cele de natură pecuniară, dat fiind că Venus în sfârşit iese din aspectul retrograd şi din casa Fecioarei, care domină aspectul financiar pentru aceşti nativi.

Dragoste

Zile bune sunt între 2-5 noiembrie când se mai liniştesc apele şi partenerii se decid asupra unui plan care îi ajută să organizeze puţin aspectele financiare care le-au tot dat de furcă în ultima perioadă, şi se decid în sfârşit să-şi raţionalizeze cumpărăturile. Zile mai puţin bune pot fi 5,6 şi 7 noiembrie datorită comunicării ce nu s-a restabilit concret după încheierea ciclului Venusian retrograd.Horoscop saptamanal Leu 31 octombrie - 7 noiembrie 2015 2

Sănătate

Leii trebuie să fie acum extrem de atenţi la etajul digestiv, neuro-vegetativ şi la cel osos. Aceştia simt nevoia să facă mişcare dar niciodată nu găsesc timpul potrivit. Aceste initiative care nu-şi găsesc cursul sau care nu se concretizează, marchează şi casa sănătăţii, moment în care nu e de mirare că nu sunt uşor de diagnosticat stările de anxietate pe care le au şi nici problemele care pot surveni pe fondul unui sistem imunitar scăzut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!