Ronde.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.dec..2015 17:53 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Capricornii vor întâmpina ceva dificultăţi în a-şi duce la bun sfârşit toate sarcinile până la venirea vacanţei, însă nu se vor îngrijora prea tare din cauza acestei situaţii. Este în firea lor să mai lase şi pentru ziua de mâine de rezolvat anumite situaţii, aşa că nu se vor simţi presaţi de această problemă. La locul de muncă vor avea parte anumite remarci şi afirmaţii care îi iau acum prin surprindere şi la care nu ştiu cum să reacţioneze. Este posibil să le fie date anumite responsabilităţi pe care nu şi le doreau neapărat, dar care îi avantajează din punct de vedere ierarhic în mediul în care lucrează. Sunt persoane care le apreciează eforturile şi randamentul de care dau dovadă în proiectele importante pentru care lucrează, însă sunt şi persoane în faţa cărora mai au de demonstrat anumite lucruri pentru a se face remarcaţi cu adevărat. Cert este că tenacitatea este o trăsătură de caracter definitorie pentru Capricorni şi că modul în care îşi gestionează ei lucrurile nu ţine neapărat de imaginea pe care doresc să şi-o formeze ci de standardele pe care şi le-au impus singuri. Între 20 şi 23 decembrie vor planifica o călătorie de Crăciun care apare pe ultima sută de metri şi care le oferă ocazia să viziteze o locaţie nouă pentru ei sau cel puţin să redescopere o locaţie în care au mai fost acum mulţi ani, alături de cei dragi. Din punct de vedere pecuniar, Capricornii sunt mulţumiţi de starea lor financiară, însă întotdeaună năzuiesc către mai mult.

Dragoste

Între 19 şi 23 decembrie Capricornii vor da dovadă de solidaritate şi capacitate de implicare alături de partener, implicându-se mai mult decât de obicei în treburile casei şi oferindu-le partenerilor tot suportul de care au nevoie. Între 24 şi 26 vor petrece momente frumoase şi liniştite alături de cei dragi, rememorând trăirile unui Crăciun perfect alături de prieteni şi familie!Horoscop saptamanal Capricorn 19-26 decembrie 2 2015

Sănătate

Nu există motive de îngrijorare în acest sector al vieţii Capricornilor, ba chiar există o veste bună pentru aceia care suferă acum de afecţiuni mai complicate – este posibil ca între 20 şi 23 decembrie să găsească un nou remediu şi să le mai ridice moralul cu privire la vindecarea acestor simptome care îi supără de ceva vreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!