azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Vindecaţi-vă cu iarba de grâu!

Ce nume ciudat, nu-i aşa? Iarba de grâu… Şi cu toate acestea nimic nu este ciudat atunci când vorbim despre plantele care cresc în natură.

Vindecati-va cu iarba de grau! 2

Modul în care noi ne ducem existenţa printre clădiri de beton şi sticlă, înconjuraţi de străzi, maşini care poluează fonic şi chimic, de instalaţii care ne afectează din punct de vedere electromagnetic mai ales la nivelul creierului – centrul nostru de comandă conştientă, precum şi modul în care mâncăm ne determină starea de sănătate. Astfel în goana noastră după bani, un serviciu mai bun, o poziţie socială mai privilegiată şi eventual relaţii mai importante, uităm să ne mai îngrijim şi neglijăm interiorul organic. De multe ori mâncăm pe fugă sau dezordonat, iar stresul vine şi adaugă şi el o doză de deteriorare a sănătăţii. Este doar o sumară descriere a felului în care noi trăim.

Originea plantei iarba de grâu

Este un produs obţinut dintr-o plantă înrudită cu grâul, numită Agropyron – denumirea sa populară este pirul, care este crescută într-un anume mod astfel încât seamănă cu firele de iarbă. De unde şi numele de Iarbă de Grâu.

Fiind înrudit cu grâul, pirul conţine foarte multe substanţe care combat extraordinar de bine multe simptome organice prezente în organismul uman.

Având în compoziţia sa cinci vitamine:

  • A
  • B
  • C
  • D
  • K şi cele din complexul B, pirul sau Iarba de Grâu prezintă în componenţa sa şi clorofila atât de necesară sângelui, deoarece structura sa este aproape identică cu structura celulei de hemoglobină prezentă în sângele uman.

Deosebirea este că în timp ce la oameni clorofila se formează împreună cu fierul, la plante aceasta se formează împreună cu magneziul.

Vitamina B17 din grâu distruge celulele canceroase

De asemenea Iarba de Grâu – pirul mai are şi vitamina B17, cunoscută şi sub numele de Amygdalin şi care combate fără echivoc orice formă de cancer. Şi asta se întâmplă deoarece B17 distruge rapid celulele canceroase prin faptul că cele două substanţe principale din compoziţia sa – cianura şi betaglucozidaza acţionează asupra celulelor degenerate.

În mod normal, de exemplu, cianura în starea ei naturală e toxică, precum este şi clorul în starea sa naturală, dar cianura devine favorabilă corpului prin asocierea cu betaglucozidaza, la fel cum clorul devine inofensiv împreună cu sodiul formând sarea de bucătărie. Astfel, B17 din Iarba de Grâu administrată constant vânează şi elimină complet toate celulele canceroase din corp.

Vindecati-va cu iarba de grau! 3Apoi pirul mai conţine mult betacaroten necesar bunei tensiuni sanguine şi văzului, memoriei şi proceselor din interiorul creierului, şi în plus determină creşeterea numărului de enzime necesare unui metabolism eficient şi unui tonus tineresc aproape permanent. Se ştie că enzimele decid mare parte din starea de sănătate a organismului nostru, fiind implicate direct în procesele metabolice. Din acest punct de vedere, pentru că vitaminele din complexul B au legătură şi cu ficatul, şi cu pancreasul, putem vorbi aici şi despre tratarea cu succes şi într-o perioadă relativ scurtă de timp, cu efect complet, chiar şi a diabetului aflat în stare avansată. Unii ar putea spune că Iarba de Grâu nu tratează diabetul, care este legat de dereglarea pancreasului. Dar dacă vitamina B17 şi celelalte ale complexului B ajută ficatul şi pancresul să-şi recapete valorile normale şi să funcţioneze corect, atunci avem o perspectivă încurajatoare asupra faptului că şi diabetul poate fi tratat cu Iarba de Grâu.

Suc din iarbă de grâu

Dacă o folosim sub formă de suc preparat din frunzele sale, vom obţine cel puţin 50 de vitamine şi oligoelemente care ajută în decurs de 7 până la 14 zile organismul să-şi recapete complet sănătatea, fiind astfel eliminate toate simptomele de boală.

Dintr-un anumit punct de vedere, boala oricare ar fi ea reprezintă o scădere a capacităţii sistemului imunitar, şi Iarba de Grâu sau pirul ajută sistemul imunitar, oferindu-i din nou 100% eficienţă în combatarea agenţilor patogeni de oricare natură ar fi aceştia. Ca să nu mai spunem că reglează aproape toate funcţiile organismului. În comerţ se găseşte Iarba de Grâu sub formă de pulbere verde, dar ar fi cu mult mai eficient dacă am obţine sucul chiar din planta propriu zisă, fie preparat proaspăt, fie din planta cumpărată eventual din magazinele cu profil naturist.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *