Ronde.ro


HOROSCOP Varsator

Perioada: 20 ianuarie – 18 februarie
Simbolul zodiei
Descrierea zodiei: Vărsătorul este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planeta Uranus, o planetă care accentuează originialitatea, spontaneitatea, dorința de schimbare, spiritul amical, imaginatia creatoare, spirit pentru știință, nonconformism, libertatea, iar în plan negative, dezordinea, haosul, anarhismul, spiritul de revoltă, îndrăzneala, „nebunia” de geniu.

Vărsătorul este simbolul libertății depline. Comunicarea și prietenia sunt punctele lui forte și atunci când sunt favorabil aspectate aceste zone în hartă, el e capabil să dea naștere unor schimbări, unor reformări atât pe plan individual dar și social. Nu acceptă constrângeri de nici un fel și este tipul rebelului fără cauză încă din adolescență. Are o inteligență ieșită din comun dar pe care refuză să o pună în slujba normelor sociale. Preferă originalitatea și exprimarea ideilor așa cum consideră el că este autentic și corect din punct de vedere al sistemului propriu de gândire. El dă viață unor idei avansate, moderne, și care găsește mereu soluții radicale, chiar imposibile de pus în practică pentru unii. Vărsătorul este acel nativ care are tendința de a-i scoate pe ceilalți din zona lor de confort, dar și pe sine însuși de multe ori. Confortul echivalează cu o stare de plafonare și plictiseală în sistemul lui de valori. Pentru îndeplinirea dorințelor sale cele mai înalte își asumă de multe ori riscuri care-l pot pune în situații dificile și neprevăzute – dar, asta este specialitatea lui!
Are mereu privirea îndeptată către viitor și este cu un pas înaintea tuturor! Este omul invențiilor. Cei mai mulți oameni de știință și genii s-au născut în această zodie. Chiar dacă pare diferit și izolat uneori de ritmul societății, acțiunile Vărsătorului au în prim plan binele comun și se gândește la societate ca la o mare familie în numele căreia este dispus să-și dedice munca și viața dacă e nevoie. Privind astfel lumea va face întotdeauna tot posibilul să aducă noi idei, să conducă oamenii către mai bine și să schimbe lumea într-un loc unde domnește piretenia, iubirea, progresul și prosperitatea. El este simbolul fraternității si egalității dintre oameni. Principiile lui sunt legate de altruism, intenții bune și o mai bună relaționare între oameni. În modul său original, va duce întotdeauna la schimbări favorabile celor de lângă el.

Compatibilitate cu alte zodii:
• Foarte bună – Vărsător, Gemeni, Balanță
• Crescută – Berbec, Săgetător
• Delicată și dificilă cu Taur, Scorpion, Leu
• Nerecomandat cu Pești, Capricorn
Calități: altruist, original, creativ cu idei moderne, spirit de observație, perspectivă de viitor, uneori extravagant, simpatic, ingenios, cu simțul umorului, prietenos, dedicat, sociabil, cooperativ, independent, vesel, visător.
Defecte: Idealist, grăbit, inconstant, impetuos, imprevizibil, excentric, nerăbdător, revoltat, rebel.
Motto: „Pun accent pe dorințele mele interioare și mă schimb astfel încât să aduc un aport favorabil celor din jurul meu.”
Verb caracteristic:
A cunoaște. Cunosc.

Culori: albastru deschis, bleu ciel
Talismane norocoase: Onix alb, Safir, Acvamarin, Topaz bleu, Cuarț de stâncă
Profesii și domenii de activitate:
Aviator și alte profesii care țin de domeniul aeronautic, om de știință și tehnician, inginer mecanic, calculatoare și informatică, inclusive profesii legate de internet și alte tipuri de comunicații moderne, telefonie, mass-media, cinema, actor, profesii legate de statistică și cercetare moderna, chimie, fizică, marketing și vânzări, genetică, acțiuni umanitar și strângere de fonduri, astrologie, literatura SF și alte domenii care lucrează cu știintifico-fantasticul, politica și domenii legate de comunicarea internațională.Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!