Ronde.ro


HOROSCOP Taur

Perioada: 21 aprilie – 21 mai
Descrierea zodiei:
Zodia Taur este o zodie feminină de pământ, cu înclinații către lumea materială și practică, guvernată de planeta Venus, o planetă care accentuează talentele artistice, gustul pentru estetică și latura frumoasă a vieții, iubirea, senzualitatea, comunicarea, lucrurile de bun gust și atracția fizică.

Taurul este adeptul simplității, fără să pună prea mari presiuni pe el sau pe ceilalți prin standarde înalte de viață. Se simte bine în confort și mai ales în mediul lui familial. Este muncitor și conștiincios atât cât să-și asigure nevoile primare și un mediu confortabil de viață. Nu aderă către lux, însă asta nu exclude faptul că nu-i plac lucrurile frumoase și elegante. Din contră, preferă mereu ceva de calitate, durabil și scump, decât ceva kitsch, ieftin și de prost gust. Caută pacea, armonia și echilibrul, deoarece îi displac conflictele și dezechilibrele de orice fel. În ciuda simplității sale, este un om al vieții. Apreciează profund mâncarea bună, lucrurile fine, persoanele de calitate, dragostea sinceră, pasiunea fizică și natura.
Pentru ca îi place mâncarea bună și nu se dă înlături de la nimic mai ieșit din comun e pasibil de a mânca pe sistem nervos și implicit de a avea fluctuații de greutate. Nu este un om al riscului, deoarece preferă lucrurile clare și bine stabilite. Nu-și asumă foarte multe riscuri și nici nu se duce către situații incerte sau nesigure de viață.
Este conștient de faptul că belșugul pe care și-l dorește îl poate costa destul de mult așa că face tot posibilul să câștige suficient de mult pentru a-și permite tot ce are nevoie și tot ce îl atrage.
Zodia lui guvernează casa banilor, a posesiunilor și a bunurilor acumulate pe cont propriu. Implicit aici vorbim de economii. Taurul nu este un risipitor, nicidecum. Este foarte important pentru el să aibă niște bani puși deoparte și să se știe asigurat din acest punct de vedere. De asemenea, este și foarte generos și extrem de darnic atunci când vine vorba să-și cadorisească apropiații. Când vine vorba despre confortul lui și al celor dragi nu se oprește de la nimic.

COMPATIBILITATE
• Crescută cu zodiile de Pământ Taur, Fecioara, Capricorn
• Favorabilă cu zodiile de apă Rac, Pesti
• Delicată și problematică – Leu, Vărsător
• Dificilă cu zodiac Scorpion
• Nerecomandat cu – Gemeni, Berbec

Calități: stabil, realist, echilibrat în gândire și acțiune, consecvent, pragmatic, are un spirit practic, sigur pe el, fidel, dispune de simț artistic, calm, încrezător în forțele proprii, tenace.
Defecte: materialist, lacom, încăpățânat, gelos, refuză schimbarea, posesiv, pasiv, leneș.
Profesii și domenii de activitate: Profesiuni bancare, agricultor, bucătar, medic ORL, stomatolog, artist, pictor, cântăreț, agent imobiliar, expert financiar, contabil, estetician, creator de modă, decorator, architect.

Motto: „Mă echilibrez și dezvolt propriul meu simț al valorilor. Sunt stabil pe mine însumi și-mi exprim în mod firesc personalitatea.”
Verb caracteristic:
Am. A AVEA.
Ziua caracteristică: Vineri
Culori: roz, verde
Talismane norocoase: Agat , Calcedonie, Chihlimbar, Jad, Jasp, Ochi de tigru, Rubin, Safir, SmaraldAboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!