Ronde.ro


HOROSCOP Sagetator

Perioada: 22 noiembrie – 21 decembrie
Simbolul zodiei:
Descrierea zodiei: Săgetătorul este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, o planetă care accentuează generozitatea, spiritualitatea, tendința către filosofie și religiozitate, altruismul, demnitatea și moralitatea, bunul simt, corectitudinea, înțelepciunea, respectul pentru lege și educație.
În astrologie Săgetatorul este simbolul care reprezintă natura în starea sa de hibernare, evoluția intelectuală, acumularea de cunoaștere și practicarea spiritualității. Din punct de vedere uman el este simbolul libertății depline. Nativul în Săgetător este mereu interesat de călătorii, de cunoașterea și asimilarea unor culturi noi si a unor limbi străine. Având o capacitate de sinteză și pătrundere filosofică a cunoștințelor pe care le dobândește el este mereu înclinat către o educație cât mai înaltă și mai ales către certificări și specializări post-universitare, masterate și doctorate. Nativul este mereu regăsit în mediul academic și are tendința de a studia mai toată viața. De asemenea, este vădit interesat de latura spirituală și religioasă a vieții.
Îl interesează mai mult să-și atingă anumite idealuri, să pătrundă filosofii interesante de viață și să experimenteze viața în adevăratul sens al cuvântului decât să se realizeze pe plan financiar sau sa obțină o funcție înaltă. Cotidianul îl plictisește și va încerca mereu să fugă de el. El este prototipul gânditorului și astfel caută mereu să-și lărgească orizonturile cunoașterii. Domeniile sale de interes sunt în zona legii, nu neapărat a aplicării acesteia, cât mai degrabă a înțelegerii și a decretării de legi. De asemenea religia, știința, filosofia și alte domenii abstracte fac parte din pasiunile lui pe care le poate urma în viață. Astfel, cariera pentru el este o perpetuă învățare, nu o realizare și prin tendința de a-și extinde limitările conștiinței va ajunge la niște adevăruri esențiale pe care puțini oameni le pot atinge în existența lor umană.
Și pentru a asimila, experimenta și acumula atâtea cunoștințe Săgetătorul va parcurge lumea în lung și în lat având mereu următoarea destinație în minte. Este un globe-trotter, greu de oprit. Învață ușor limbi străine și prin urmare se va adapta destul de repede noilor popoare care îl îmbrățișează. Maturizarea la acest nativ apare mult mai devreme decât la alți semeni de-ai săi și are mereu atracție către oamenii înțelepți și maturi din viața sa. Prin urmare are mari șanse să obțină o funcție într-un rang înalt, nu neapărat datorită dorințelor sale de ascensiune ci a cunoștințelor dobândite de-a lungul vieții. Mereu va fi apreciat de către ceilalți ca un adevărat maestru. Are vise înalte și își urmează mereu idealurile!

Compatibilitate cu alte zodii:

• Favorabilă cu zodiile de foc – Săgetător, Berbec, Leu
• Foarte bună zodiile de aer Vărsător, Balanță
• Delicată și dificilă cu Pești, Fecioară, Gemeni
• Nerecomandat cu Capricorn, Scorpion
Calități: expansiv, stăpân de sine, cu aspirații înalte, are spiritul vânătoriei, cu abilități spirituale, deschis, jovial, prietenos, optimist, apetit pentru călătorii și străinătate, gândire filosofică, religios, protective, profesionist, sincer, inteligent, spirit liber, vesel, onest, generos, cu simțul umorului, sportiv, independent

Defecte: aparent superficial, se plictisește repede, idealist, credul, impulsiv, nerăbdător, vorbăreț, lipsit de tact și diplomație, dintr-o bucată.
Motto: „Evoluez și mă concentrez asupra idealurilor mele fără a-mi trasa limite. Experimentez tot ce are de oferit acest Univers în care mă aflu și trec totul prin filtrul propriu.”
Verb caracteristic:
A înțelege. Aprofundez.
Culori: albastru regal
Talismane norocoase: Ametist, Acvamarin, Safir, Smarald,Rubin, Turcoaz

Profesii și domenii de activitate:
Diplomat, profesor și alte domenii legate de mediul academic înalt, doctor, teologie și alte domenii legate de științele spirituale, cercetare , lege, politică, domeniul comunicării și al relațiilor publice, agent de turism, ghid turistic, traducător și alte profesii legate de lucru cu străinătatea, transport sau comerț internațional, sport, administratie de stat, agricultură, fermier, domenii legate de creșterea animalelor.Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!