Ronde.ro


HOROSCOP Rac

Perioada 22 iunie – 22 iulie
Simbolul zodiei

Descrierea zodiei
Racul este o zodie feminină de apă, predominant emotională, cu reale abilități psihice, guvernată de astrul Luna, planeta care favorizează romantismul, puterea de adaptare, diplomația, memoria, imaginația, sensibilitatea, aptitudinile artistice, precum şi oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta de a lenevi.

Nativul în Rac este foarte legat de familie și prezintă un mare atașament destul de puternic față de părinți, mai ales față de mamă. Pe de altă parte copilăria nativului va fi extrem de influențată de prezența tatălui și atitudinea acestuia în primii ani de viață. Autoritatea pe care el o reprezintă în calitate de cap al familiei reprezintă un exemplu și un stâlp de sprijin pentru Rac. Având în vedere importanța pe care o acordă căminului, nativul din Rac va acorda mereu atenție și se va dedica familiei sale. Idealizează acest cămin și e posibil din această cauză să se căsătorească târziu pentru a acumula experiență și pentru a nu da greș în acest sector. Familia reprezintă pentru această zodie nucleul echilibrului său emoțional și psihologic. Are un deosebit respect pentru trecutul său și istoria țării în care se naște. Este un om care valorifică tradițiile neamului și credințele autohtone.
Pe lângă aceste aspecte este un om creativ și cu o imaginație debordantă motiv pentru care va avea mereu gust pentru călătorii și experiențe edificatoare. Cu toate acestea ține prea mult la rădăcinile, trecutul și plaiurile natale pentru a se despărți cu ușurință de vatră, respectiv pentru a se muta în altă țară.
Este atras către o casă în care să se regăsească un anumit confort, să aibă tot ce are nevoie și care să emane o personalitate și implicit să arate gusturile bune ale stăpânului. Are nevoia de a locui într-o casă proprie, dacă nu într-una moștenită din neam în neam și nicidecum în chirie. Sentimentul proprietății la acest nativ este profund dezvoltat. E posibil ca în tinerețe să aibă parte de un trai ceva mai dificil, luptându-se mereu pentru supraviețuire și stabilitate financiare, dar poate avea șanse reale de avuție și prosperitate în a doua parte a vieții. Important este să fie consecvent în munca sa și să nu-și părăsească ambițiile și idealurile.

COMPATIBILITATE
• Foarte bună cu zodiile de apă Rac, Scorpion, Pesti
• Favorabilă cu Fecioara, Taur
• Delicată și problematică în raport cu – Balanța, Berbec
• Dificilă cu zodia Capricorn
• Nerecomandat cu Leu, Gemeni

Calități: emotiv, sensibil, sentimental, patriotic, romantic, are spirit matern, compasional, loial, intuitiv, cu imaginație, simț artistic, tenace, spirit protector, loial, înțelegător.
Defecte: instabil, timid, emotiv, capricios, nesigur, cu tendința de a intra în anonimat, dezechilibrat, are accese de auto-compătimire și hiper-sensibilitate.
Profesii și domenii de activitate:
Agent imobiliar, decorator, proprietar de restaurant, constructor, inginer, medic, marinar, primar, functionar în administrația locală, notar, istoric, oncolog, baby sitter, director de grădinite, creșe, proprietar al magazinelor de jucării, îmbrăcăminte.

Motto: Ma detașez de trecutul meu și de tot ceea ce mă ține pe loc. Îmi exprim emoțiile cu sigurață deplină.”
Verb caracteristic
A simti. SIMT.
Ziua caracteristică: Luni
Talismane norocoase: Acvamarin, Agat de foc, Chihlimbar, Cuart roz, Jad, Lapis Lazuli, Opal, Piatra lunii, Rubin, Safir, Smarald, TurcoazAboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!