Ronde.ro


HOROSCOP Pesti

Perioada: 19 februarie – 20 martie
Simbolul zodiei:
Descrierea zodiei: Peștii sunt o zodie feminină de apă, predominant emoțională, psihică, guvernată de planeta Neptun, o planeta care accentuează imaginația, intuitia, visarea, premonițiile și precognițiile, sensibilitatea, receptivitatea, dar și nehotărârea, naivitatea, obsesia, lipsa de tact și simț practic, mania, tristețea, idealismul.

Un nativ în zodia Peștilor se recunoaște întotdeauna după modul în care se comportă atunci când cineva are nevoie de ajutor. El este caracterizat de compasiune, blândețe și amabilitate. Se pune întotdeauna în slujba celorlalți și suferă alături de ei atunci când aceștia au o problemă. Este profund receptiv la durerile și suferințele celor din jur, astfel că uneori își ia asupra lui anumite situații și probleme care nu sunt ale lui însă confundă realitatea în acest caz și le trăiește ca și cum ar fi ale lui. Asta se întâmplă deoarece este mult prea sensibil la energiile și influențele din jurul lui. De asemenea, este un iubitor înnăscut de animale și are o comunicare bună cu acestea. Este mereu capabil de sacrificii mergând până în pânzele albe în acest domeniu. Uneori uită de propria bunăstarea în favoarea celorlalți. Este un familist convins și va fi întotdeauna aproape de semenii săi. Fiind mereu atât de receptiv la emoții și situații de viață din jurul său, poate avea o fire schimbătoare și niște stări destul de iritante mai ales atunci când nu-și găsește echilibrul. Nu e în stare să rănească sau să refuze pe cineva așa că adesea se ascunde în fața unor scuze false și slabe și preferă să facă ceva de nevoie decât să dezamăgească sau să înșele așteptările celor din jur.
Discreția și subtilitatea sunt punctele lui forte așa că din acest punct de vedere poate fi un prieten de încredere. Însă trebuie să fie atent la ce tip de confidențe se pretează deoarece riscă să se pună în situații deficile și se trezește adesea complice la te miri ce nelegiuri.
Din punct de vedere fizic are o sănătate destul de fragilă astfel încât trebuie să aibă grijă în permanență de sănătatea sa pentru a nu cădea pradă tratamentelor medicamentoase și/sau a viciilor. Având în vedere că sistemul nervos este punctul său cel mai sensibil va avea mereu de nevoie de suport și ajutor din partea celorlalți. Se bazează pe prieteni și rude și asta deoarece are nevoie de cineva care să-i spună că o să fie bine și că nu are de ce să se îngrijoreze.
De asemenea, starea de visare este starea lui aproape permanent și din acest punct de vedere are adesea nevoie să fie adus cu picioarele pe Pământ. Mereu va oscila între imaginație și realitate și va avea dificultăți în a echilibra aceste două zone. Cu toate aceste, are șanse reale de a le măiestri pe amândouă.

Compatibilitate cu alte zodii:
• Foarte bună cu zodiile de apă Pești, Rac, Scorpion
• Favorabilă cu cele de pământ Taur, Capricorn
• Delicată și dificilă cu Gemeni, Săgetător și Fecioară
• Nerecomandat cu Berbec, Vărsător

Calități: receptiv la problemele celorlalți, intuitiv, cu spirit de sacrificiu, sensibil, devotat interiorizare, inspirat de frumusețea celor din jur, cu tendințe spre misticism, credință, , clarviziune și explorarea lumii din vis.

Defecte: auto-iluzie, auto-compatimire, pasiv, leneș, nesigur pe sine, influențabil, credul, naiv, lipsă de tact și spirit practic, ne-realist, melancolic, visare cu ochii deschiși, instabilitate, pesimist, negativist, teamător,timid.
Motto: „Am încredere în intuiția mea, în potențialul meu creator și mă eliberez de orice limitare fizică pentru a pătrunde misterele Universului.”
Verb caracteristic
A crede. Cred.

Culori specifice: albastru, violet, vernil, bleumarin
Talismane norocoase: Turcoaz, Jasp, Lapis Lazuli, Cuarț roz
Profesii și domenii de activitate:
Medicină, asistență medicală și socială, psihiatru, psiholog și alte profesii care țin de studiul psihicului uman, artă, pictor, musician, actor, fotograf, scriitor, pescar, petrolist și alte profesii care țin de sondarea și extragerea lichidelor din pământ, poet, scafandru, învățător, educator, profesii ce țin de lucrul cu copiii, preot, păstor, profesii care sunt necesare în mănăstiri, spitale, închisori, azile, acțiuni umanitare.Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!