Ronde.ro

Nu există coincidențe-5 tipuri de relații cosmice

Joi, 06.iul..2017 00:00 Psihologie, Psihologie Spirituala Lasă un răspuns 1 vizualizari

În această lume, în care suntem norocoși să trăim, fiecare întâlnire ajută la îndeplinirea unui scop. Nimic nu este întâmplător!

Câteodată, oamenii care vin în viața noastră nu sunt pentru totdeauna. Câteodată, ei vin doar să ne învețe o lecție și trebuie să fim deschiși către aceste experiențe, trebuie să fim deschiși și să acceptăm până și durerea provocată.

Câteodată drumul pe care îl alegem este greu, dar merită. Toate drumurile parcurse sunt umportante în călătoria pe care o numim viață. Viața este un mister pentru noi toți, și, dacă suntem norocoși, Universul ne ajută fără să ne dăm seama.

Există 5 tipuri de conexiuni sau relații pe care le întâlnim în viața noastră

  1. Cei meniți să ne ”trezească”- câteodată întâlnim oameni sau ni se întâmplă lucruri care nu ne permit să mergem mai departe, pentru că trebuie să realizăm că avem nevoie de o schimbare. Am învățat că în viață, nimic nu merge așa cum îți dorești tu, așa cum plănuiești ci așa cum vrea Universul.
  2. Cei care ne reamintesc – câteodată în viață, întâlnim oameni care care ne reamintesc de drumul pe care trebuie să îl apucăm. Acești oameni nu rămân alături de noi pentru totdeauna, dar lasă o urmă adâncă în sufletul nostru.
  3. Cei cae ne ajută să evoluăm – întâlnim oameni care ne ajută să evoluăm ca oameni. Întâlnim oameni care ne îmbogățesc viața, care ne învață niște lucruri pe care altfel nu am fi putut să le învățăm.
  4. Cei care împart spațiul cu noi– acești oameni sunt oameni pe care îi întâlnim fugitiv, oameni care pur și simplu fac conversație, oameni cărora nu le reținem numele: poate am stat împeună la coadă la impozite sau am stat de vorbă în autobuz.
  5. Cei care rămân – atunci când ești pregătit, Universul îți va da o persoană cre va sta cu tine pentru totdeauna. Acest om va fi tot ceea ce ți-ai dorit, ba chiar mai mult. acest om va fi destinul tău. Trebuie doar să ai răbdare. Evident că vom întâlni oameni care vor rămâne alături de noi ca prieteni sau familie, dar această persoană care ne este destinată va face ca orice lucru din viața noastră să pară mai bun.

Nu realizăm multe lucruri, poate chiar nu dăm importanță anumitor oamni din viața noastră, dar toate au un scop, nimic nu este întâmplător.

Viața este un mister, o călătorie pe care dacă suntem norocoși să o ducem până la capăt ne aduce împlinirea de care avem atâta nevoie. Bineînțeles că misterele Universului nu se vor elucida așa ușor, dar merită să căutăm, să explorăm, să trăim, să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții noastre: cu bune și rele.

Câți oameni au intrat în viața ta până acum? Câți oameni te-au învățat câte ceva? Câți oameni au rămas alături de tine? Câți oameni vor mai intra în viața ta? Câți vor rămâne alături de tine până la sfârșit?

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!