arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 9-16 ianuarie 2016

Vineri, 08.Ian.2016 17:53 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Vărsătorii au o atitudine destul de încăpățânată săptămâna viitoare. Sunt determinaţi, au avânt să îndeplinească tot ce îşi doresc şi nu acceptă să li se spună nu în niciun domeniu. Sunt împotriva curentului, le place să vină cu idei originale, mai ales în domeniul profesional acolo unde colegii le apreciează originalitatea şi creativitatea. Au abilităţi speciale de a se face remarcaţi şi mai ales de a le demonstra celorlalţi că sunt oameni pe care se pot baza şi că nu există probleme pe care să nu le poată rezolva. Întâmpină situaţii inedite în relaţie cu clienţii şi încearcă să facă faţă cu brio oricărei provocări. În mediul familial în schimb s-ar putea să nu beneficieze atât de mult de pe urma flerului şi a creativităţii lor, mai ales în faţa acelor persoane care îşi impun autoritatea într-un mod în care Vărsătorilor le displace total. Nu se simt în largul lor între membrii familiei şi nici nu le place să petreacă prea mult timp alături de ei în momentul de faţă. Încearcă să evite anumite vizite neplăcute şi mai ales încearcă să evite întâlnirea cu o rudă căreia îi datorează bani. Din punct de vedere financiar lucrurile nu sunt tocmai stabile şi încearcă să facă tot ce le stă în putinţă pentru a nu ajunge în sapă de lemn până la finalul lunii.

Dragoste

În plan amoros profită de pe urma afecţiunii pe care partenerul o manifestă faţă de ei pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Între 12 şi 14 ianuarie este posibil să intervină nişte discuţii în contradictoriu legat de domeniul financiar, însă Vărsătorii au abilitatea necesară de a ieşi învingători din această dispută şi să le demonstreze partenerilor că sunt suficient de raţionali astfel încât să nu execute cheltuieli inutile atunci când resursele pecuniare nu le permit acest lucru.Horoscop saptamanal Varsator 9-16 2016 2

Sănătate

Între 10 şi 13 ianuarie este posibil să sufere de pe urma sistemului imunitar slăbit şi mai ales de pe urma afecţiunilor digestive care se pot agrava în prezent. Dacă au grijă să-şi organizeze un plan alimentar zilnic, pot evita unele simptome supărătoare, însă în ceea ce priveşte sistemul imunitar s-ar putea să nu scape nevătămaţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *