Horoscop săptămânal Vărsător 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:10 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Elementul cheie la locul de muncă în această săptămână va fi comunicarea. E valabil mai ales pentru nativii zodiei Vărsător deoarece se pot ofusca destul de repede atunci când lucrurile par să fie făcute fără nici o logică și în acest caz devin iritați de toți și toate în jurul lor. E un moment bun să respire adânc, să tragă aer în piept și să încerce să înțeleagă situația. Dacă se vor încăpățâna și ei să-și impună punctul de vedere atunci e posibil ca atmosfera plăcută de lucru la care aderă să fie ruinată, mai ales în zilele de joi și vineri. De asemenea, să încerce ca pe plan economic să nu fie nechibzuiți: nu îi va ajuta deloc să-și ducă la îndeplinire planurile cu privire la achizițiile pe care le au de făcut în weekend.

Dragoste

Se simt amorezați până peste cap de partener/ă dar totuși nu e cazul să-și piardă mințile. Resimt din plin efectele  fenomenului de Lună Plină de joi, 12 ianuarie  când totul se va petrece sub nota romantismului pur, însă asta nu înseamnă că rațiunea și gândirea logică nu-și au locul în această ecuație.

Sănătate

Se pare că vor fi nevoiți să apeleze la specialist în această săptămână, datorită simptomelor care nu le dau pace. Se simt destul de slăbiți și nu vor să se trateze după ureche.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *