arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 7-14 noiembrie 2015

Vineri, 06.Noi.2015 15:10 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Treci printr-o perioadă interesantă din punct de vedere social în care totul ţi se pare o noutate şi o provocare, în special în data de 12 noiembrie atunci când primeşti sarcini noi care s-ar putea să-ţi capteze toată atenţia. Nu ar trebui uitate însă nici proiectele şi parteneriatele care au fost începute acum mai multă vreme şi care pare că au stagnat, dar  care în data de 11 noiembrie vor ieşi din nou la iveală. În cadrul anturajului Vărsătorilor există piloni de susţinere şi oameni care îi ajută, deşi nu este neapărat de datoria lor să o facă, însă aceasta este o perioadă pe plan relaţional în care Vărsătorii le dau celor din jur senzaţia că au nevoie de suport moral şi numai de un strop de apreciere şi încurajare pentru a-şi arăta adevăratele abilităţi. Este posibil ca în data de 13 noiembrie nativii să simtă că au parte de prea multă presiune socială şi că totuşi nu fac faţă noilor sarcini primite, însă această pasă nu va dura prea mult, căci Vărsătorii îşi vor aduce aminte de scopurile lor iniţiale şi se vor umple de energie chiar dacă este vorba numai despre un ideal sau un vis pe care singuri l-au setat.

În planul familial spiritele se încing începând cu 10 noiembrie şi asta tocmai datorită acelor tensiuni pe care Vărsătorii le-au ignorat, însă acum vor să îşi facă auzit punctul de vedere. Vor fi ajutaţi de capitalul de imagine pe care şi l-au format de-a lungul timpului în faţa rudelor şi chiar a anturajului, însă acest lucru nu le va fi suficient pentru a fi complet mulţumiţi.

Dragoste

Zile bune vor fi între 7 şi 9 noiembrie în special pentru aceia care se află deja într-o relaţie şi au acum ocazia de a-şiHoroscop saptamanal Varsator  7 noiembrie - 14 noiembrie 2015 2 condolida relaţia cu partenerul, însă după data de 11 noiembrie este posibil ca Vărsătorii să simtă nevoia de un soi de retragere printre prieteni mai mult, moment în care partenerul se va simţi neglijat şi chiar gelos pe anturajul Vărsătorului.

Sănătate

Mare atenţie la sistemul osos şi la cel cardio-respirator în zilele de 9 şi 10 octombrie. De asemenea, datorită modului în care Vărsătorii aleg să aibă grijă de sănătatea lor în această perioadă, este posibil să se contureze anumite probleme de ordin digestiv şi chiar neuro-vegetativ între 12 şi 14 noiembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *