Ronde.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 6-13 februarie 2016

Vineri, 05.feb..2016 18:43 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Vărsătorii trec printr-o perioadă în care experimentează tot felul de trăiri atipice. Sunt mai degrabă melancolici decât activi şi visează cu ochii deschişi la o vacanţă pe o insulă pustie. Din păcate îndatoririe profesionale nu le permite acum un astfel de lux şi cel mai probabil nici veniturile lor nu se ridică la astfel de standarde, dar sunt ambiţioşi. În ciuda faptului că nu prea au chef de socializare şi chiar li se va reproşa la locul de muncă faptul că devin mult prea tăcuţi,ei se vor concentra foarte bine pe ceea ce au de făcut şi îşi duc sarcinile la capăt până la finalul săptămânii viitoare. Sunt nişte zile în care pun accentul pe trăirile lor interioare şi preferă să-şi rezolve problemele în linişte chiar dacă asta presupune anumite sacrifice la nivel social. Chiar şi aşa, vor reuşi se pare, mai ales între 8 şi 10 februarie să lege legături noi cu cei de la locul de muncă, în special cu acele persoane cu care nu au prea interacţionat până acum. Lucrează eficient cu aceştia şi se înţeleg aproape non-verbal.

Dragoste

Partenerul le reproşească că nu le mai acordă aceeaşi atenţie şi chiar este posibil să îi bănuiască pe Vărsători de infidelitate. Nativii îi asigură pe aceştia că sunt nişte bănuieli total nefondate şi că îndată ce vor ieşi din această pasă gri le vor demonstra că totul a fost doar în mintea lor.

Horoscop saptamanal Varsator 6-13 februarie 2016 2Sănătate

 

Pot apărea ceva simptome supărătoare legate de sistemul osos şi cel cardiac, însă dacă se vor decide să schimbe specialistul este posibil să se aleagă cu un nou tratament, mult mai eficient.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!