Ronde.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 30 ianuarie – 6 februarie 2016

Vineri, 29.ian..2016 17:46 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna viitoare nu este un moment bun pentru a face achiziţii importante sau pentru a cheltui bani fără un plan financiar bine pus la punct înainte. Datorită conjuncturii pe care planeta lor o are acum cu Mercur este posibil ca Vărsătorii să întâmpine dificultăţi pe plan financiar dar şi comunicaţional. Problemele intervin mai ales acolo unde trebuie să se exprime în faţa unui public larg, al unui grup sau a unei echipe. Au de-a face cu persoane dificile, nu reuşesc să-şi exprime prea bine punctul de vedere şi asta îi frustrează enorm, mai ales ţinând cont că au nevoie de sprijinul lor pentru a avansa în carieră. Trebuie să ia anumite decizii pe termen scurt, decizii asupra cărora ar prefera să reflecte mai mult, însă timpul nu le permite asta acum. Salvarea ar putea veni din partea unui coleg care se arată disponsibil să îi susţină, deşi Vărsătorii au o bănuială asupra acestui ajutor brusc: şi anume că este doar de faţădă. Este o conjunctură de care persoana respectivă profită pentru a-i putea cere nativului ajutorul la rândul lui. Vărsătorii pot privi asta ca pe o echitate a destinului sau ca pur şi simplu ca pe o ocazie de a se împrieteni cu persoana în cauză. Totul ţine de raţionamentul lor.

Dragoste

În relaţia de cuplu Vărsătorii au parte de surprize şi mai ales de complimente neaşteptate din partea partenerului. Era şi cazul să mai existe astfel de momente între cei doi, după o perioadă în care lucrurile au fost destul de tensionate şi Vărsătorii au fost îngrijoraţi mai tot timpul din cauza acestui aspect.

Horoscop saptamanal Varsator 30 ianuarie - 6 februarie 2016 2Sănătate

Energie şi bună dispoziţie – asta se anunţă în perioada următoare pentru Vărsători la acest capitol. Există totuşi riscul să se simtă cam obosiţi şi tracasaţi spre finalul săptămânii viitoare, însă dacă vor şti cum să se trateze vor scapa rapid de migrene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!