arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 16:46 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În plan comunicaţional Vărsătorii au parte de nişte zile extrem de benefice în care pot relua legătura cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult sau pot petrece mult timp alături de persoane dragi. Asta se datorează poate şi faptului că beneficiază acum de timp de liber de la locul de muncă şi profită că nu mai au atât de multe responsabilităţi asupra lor. Între 3 şi 5 noiembrie se gândesc chiar să planifice o excursie cu prietenii sau cu părinţii şi visează la nişte zile pline de distracţie şi lipsite de stresul cotidian sau cel profesional. De asemenea, din planul familial vin încurajări în aces sens, purtând chiar discuţii serioase pe tema abandonului slujbei din prezent. Este posibil ca nativii zodiei Vărsător să considere că ceea ce fac în prezent le ocupă mult prea mult timp şi că nu mai au deloc libertatea de a face ce le place, chiar dacă nu dezvoltă nici un fel de hobby în momentul de faţă. Este vorba doar despre principiul de a-şi dedica timpul liber sieşi ci nu sarcinilor în plus ce vin o dată cu mărirea substantială a volumului de muncă. În plan financiar, Vărsătorii mai au de aşteptat până să culeagă roadele eforturilor lor, însă este cert pentru ei că nu sunt extrem de mulţumiţi nici în acest sector al vieţii lor. S-ar putea ivi nişte resurse de venit noi, între 2 şi 5 decembrie, însă totul depinde de creativitatea şi disponibilitatea nativilor de a profita de ele.

Dragoste

În planul amoros, pentru cei care nu au o relaţie este posibil să apară o persoană extrem de interesantă la orizont şi chiar dacă nu va fi total pe placul şi potrivirea nativilor, aceştia vor considera că se pot bucura de compania lor o perioadă, dat fiind că au atât de multe puncte de vedere în comun. Pentru cei care se află într-o relaţie este posibil ca zilele de 2 şi 3 decembrie să le aducă nişte evenimente surprinzător de plăcute şi există şansa ca nativii să-şi dea seama că partenerii lor nu sunt complet lipsiţi de interes faţă de persoana lor, aşa cum considerau aceştia până acum.

Horoscop saptamanal Varsator 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Organismul Vărsătorilor este posibil să dea dovadă de ceva semne de slăbiciune în această perioadă, însă dacă vor acorda atenţie alimentaţiei şi orelor de somn este posibil ca nativii să treacă cu bine peste această etapă şi să observe că se vor reface uşor dacă vor avea puţină bunăvoinţă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *