arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 14:09 Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

De-a lungul weekendului îndeosebi în ziua de 26 septembrie nativii au parte în plan personal de o chestiune care are legătură fie cu o moştenire, fie cu cheltuieli pentru sănătatea unei rude, fie cu decizia de a rezolva o situaţie litigioasă care dacă nu e gestionată corespunzător poate duce la o ruptură, prin neglijarea unui detaliu foarte important. Săptămâna care urmează este pentru nativi destul de atractivă din perspectiva evenimentelor. În 28 septembrie ei se ocupă de acte şi documente pe care multă vreme nu au putut să le rezolve, acum având această posibilitate care conţine un anume potenţial financiar şi care vizează o afacere nouă care, chiar dacă nu e de anvergură, le poate aduce foloase pecuniare mai târziu. Iar în această chestiune se implică direct şi şefii dar şi partenerul de cuplu, iar relaţionările nativilor sunt acum amprentate de o componentă comunicativă diferită. Ei schimbă informaţii, trimit documentaţii, primesc veşti şi capacitează anturajul colegial şi amical astfel încât, folosind mijloacele moderne de comunicare, reuşesc să demareze prima fază a unei activităţi noi. Iar asta se realizează prin intermediul unor persoane feminine şi prin propriul capital de imagine.

Profesional Vărsătorii pot avea parte de mici câştiguri materiale şi financiare între 30 septembrie şi 1 octombrie, relaţiile cu colaboratorii şi asociaţii sunt excelente, nativii decid şi acţionează în 30 pentru a avea ulterior beneficii pecuniare pe măsură. În 2 octombrie se pot întâlni cu prieteni vechi cu care discută chestiuni importante sau pot să-şi folosească propria creativitate pentru rezolvarea unui act ajutaţi fiind de cineva cu experienţă administrativă.

Dragoste

sunset kissing3

 

Zile bune în cuplu între 28 septembrie şi 2 octombrie atunci când nativii pot discuta despre multe aspecte personale ce au tangenţă cu reuşita publică, şi zile mai puţin bune între 30 septembrie, 1 octombrie când pot surveni în cuplu discuţii şi atitudini vizavi de modul în care prestigiul nativilor este folosit pentru diferite relaţionări şi beneficii.

 

Sănătate

Apar tulburări imunitare, metabolice, hepatice şi simptome în zona lombară în ziua de 26 septembrie, dereglări ale aparatului excretor, renale şi tirodiene în 28 septembrie, şi neurovegetative, coronariene şi digestive în 2 octombrie.   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *