azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Vărsător 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:10 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au tendinţa de a veni cu idei noi în domeniul în care lucrează, sunt energici şi tind să-şi canalizeze eforturile către acele aspecte care merită dezvoltate şi cărora se pare că nu le acordă nimeni atât de multă atenţie. Simt că este nevoie de creativitatea şi inventivitatea lor în nişte situaţii care se ivesc la locul de muncă în această săptămână şi au tendinţa de a fi cât se poate de originali, fără să lase deoparte bineînţeles părerea celorlalţi sau ponturile pe care le primesc de la colegi. Din punct de vedere comunicaţional încearcă să fie cât se poate de deschişi, însă fără să-şi dea de gol intenţiile. În sinea lor tind să creadă că tot metoda lor de lucru e mai bună, chiar dacă nu ignoră ceea ce au ceilalţi de spus. Sunt atenţi la comportamentul celor din jur şi încearcă să le facă pe plac întocmai atât cât este nevoie, aşa că atâta timp cât nu intră în altercaţii cu nimeni, ei sunt fericiţi  că pot  acţiona după pofta inimii şi că nu intervine nimeni în planurile lor. Oricum, ei sunt cei mai potriviţi pentru a rezolva problemele care apar în plan profesional săptămâna viitoare.

Dragoste

Au tendinţa de a ieşi destul de des în oraş săptămâna aceasta. Vor accepta numeroase invitaţii dar şi ei la rândul lor vor iniţia diverse activităţi. Dacă nu îşi includ şi partenerul în viaţa socială, acesta s-ar putea simţi dat la o parte.

Sănătate

Încearcă să adopte un nou stil de a se alimenta însă vor avea dificultăţi în a renunţa la acele mici plăceri nevinovate pe care încă şi le mai permit din când în când.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *