esteto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 23-30 ianuarie 2016

Vineri, 22.Ian.2016 17:39 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

La locul de muncă Vărsătorii au şanse să lege legături noi şi chiar prietenii cu unii colegi faţă de care nici nu se aşteptau să aibă vreodată vreo tangenţă. Luna nouă din acest weekend le aduce un spirit nou de aventură, au gust să exploreze situaţii ieşite din comun şi sunt dispuşi să meargă până în pânzele albe ca să-şi satisfacă anumite curiozităţi. Este posibil ca cei din anturajul lor să fie uşor surprinşi de această atitudine a Vărsătorilor deoarece chiar dacă de regulă le stă în fire să se comporte aşa, acum parcă şi-au luat prea în serios rolul de aventurieri şi plănuiesc o grămadă de peripeţii în care vor şă-şi coopteze şi prietenii. De exemplu, dacă aveau de gând anul acesta să plece într-o expediţie mai lungă, poate chiar în jurul lumii, între 23-şi 25 ianuarie este posibil ca propunerea lor să fie luată în considerare. Evident, nu vor face coadă la uşa lor persoanele care ar fi dispuse să îi urmeze la capătul lumii, însă ceea ce contează pentru ei este că există persoane care vor să le urmeze visul. Se simt încrezători în forţele proprii şi îndrăznesc să-şi exprime dorinţele oricât de nebuneşti ar părea. Este posibil ca şi planul financiar să aibă de câştigat de pe urma acestor influenţe benefice care vin din zona lui Mercur şi datorită faptului că acesta îşi reia mersul normal să reuşească şi Vărsătorii să-şi stabilizeze resursele pecuniare.

Dragoste

În plan amoros au parte de situaţii inedite, pot fi luaţi prin suprindere de unele persoane care le declară dragostea şi chiar le cer să răspundă acum cu aceeaşi monedă. Vărsătorii nu se simt acum pregătiţi să intre într-o nouă relaţie, însă pot fi dispuşi să exloreze mai multe opţiuni printre care şi aceasta care se dovedeşte a fi cea mai la îndemână.

Horoscop saptamanal Varsator 23-30 ianuarie 2016 2Sănătate

Au de gând să-şi facă anumite controale de rutină, în special datorită sistemului imunitar care le-a cam dat de furcă în ultima vreme. Poate că ar fi bine să ia în considerare şi nişte tratamente naturiste dacă medicamentele nu s-au dovedit a fi de un real folos până acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *