arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 21 – 28 noiembrie 2015

Vineri, 20.Noi.2015 14:16 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 22 şi 25 noiembrie Vărsătorii pot prezenta o apetenţă către distracţii, aventuri şi chiar şi jocuri de noroc, mai ales acum când pare că în plan financiar totul merge ca pe roate. Nu vorbim despre câştiguri neaşteptate sau sume mari de bani, însă este observabil faptul că resursele pecuniare nu mai reprezintă o problemă acum pentru nativii zodiei Vărsător. Echilibrul în domeniul financiar se datorează fie eforturilor susţinute ale nativilor de a câştiga mulţi bani fie vine din generozitatea unei rude din străinătate cu care nativii nu s-au mai întâlnit de mult şi acum decid să reia amabilităţile. În planul profesional între 23 şi 25 noiembrie pot veni ceva mai multe sarcini ce vor mări volumul de muncă, însă Vărsătorii sunt determinaţi să privească totul cu calm şi să nu se impacienteze prea mult înainte de a încerca măcar să rezolve acele situaţii care apar pe neaşteptate şi care nu suferă amânare în a fi rezolvate. Comunicarea este acum esenţială pentru ei, mai ales în ziua 25 noiembrie când au ocazia de a-şi expune un plan sau o soluţie pe termen scurt care le-ar putea eficientiza munca şi i-ar putea face să nu mai petreacă atât de mult timp muncind ore în plus. Vor avea noroc dacă îşi vor expune ideile clar şi succint şi este posibil chiar ca planul lor să fie pus în aplicare cât de curând posibil.

Dragoste

În relaţia de cuplu zile pot fi între 23 şi 26 noiembrie atunci când nativii se decid să plănuiască o excursie alături de partener sau se decid să facă vizite în străinătate la nişte prieteni cu care nu au mai intrat în contact de mult. Zile mai puţin bune pot fi cele 27 şi 28 noiembrie când datorită Lunii pline de joi, 26 noiembrie în viaţa Vărsătorilor poate reveni o anumită persoană de sex opus care să le zdruncine sentimentele pentru partenerul pe care îl au acum, sau dacă nu sunt într-o relaţie să îi bulverseze pur şi simplu din punct de vedere emoţional.

Horoscop saptamanal Varsator 21-28 noiembrie 2015 2Sănătate

Energia şi vitalitatea Vărsătorilor ar putea fi umbrită numai de acele simptome digestive care le dă de furcă de ceva vreme, însă dacă se vor decide să-şi revizuiască alegerile alimentare şi mai ales să respecte anumite ore de masă există şansa unei îmbunătăţiri a situaţiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *