azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Vărsător 20 -27 februarie 2016

Vineri, 19.Feb.2016 18:39 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În anturaj au de-a face cu nişte reacţii stranii ale prietenilor. Li se spune că nu mai sunt aceiaşi oameni, că ceva pare schimbat la ei şi că nu mai ies în oraş atât de des. Există anumite schimbări pe planul mentalităţii a zodiei Vărsător ce-i drept, dar nu neapărat cu privire la mediul social, cât mai degrabă cel profesional. Încearcă să-şi dea seama care este domeniul în care vor să activeze, sunt curioşi, vor să cunoască, dar nu ştiu efectiv ce profil să adopte. Între 22 şi 25 februarie îşi dau seama că poate ar fi bine să înscrie la acele cursuri care îi ajută să se descopere pe sine şi nu neapărat să-şi descopere talentele. În momentul în care vor ştii clar ce vor, poate atunci vor avea o revelaţie şi cu privire la mediul profesional. Primesc oferte interesante, dar pentru ei tot hobby-urile primează. Au o comunicare eficientă cu aceia care încearcă să îi ajute, însă pentru a pune în practică ajutorul dat, tot trebuie să stea puţin ei înşişi cu gândurile lor pentru a-şi da seama de sursa problemelor lor. Ziua de 22 februarie va fi perfectă pentru o astfel de introspecţie şi poate chiar pentru nişte activităţi care îi ajută să se destindă şi să se relaxeze.

Dragoste

În viaţa amoroasă au parte de tot felul de ieşiri şi complimente, însă Luna plină de luni nu le permite să vadă adevăratele intenţii ale pretendenţilor lor. Sunt uşor în derivă, nu ştiu să descifreze limbajul non-verbal şi nu reuşesc să-şi dea seama pe cine ar trebui să aleagă. Dacă sunt atenţi la semnele pe care le primesc de la fiecare în parte, înspre finalul săptămânii vor reuşi să ia  decizia potrivită.

Horoscop saptamanal Varsator 20 - 27 februarie 2016 2

 

Sănătate

Cu toate că trec printr-o pasă mai dificilă în ceea ce priveşte starea lor de sănătate, Vărsătorii reuşesc acum să-şi menţină o stare de spirit bună. Cu această atitudine pozitivă vor observa că spre finalul săptămânii simptomele care îi supără se vor ameliora.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *