azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Vărsător 2-9 ianuarie 2016

Vineri, 01.Ian.2016 17:37 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Motto-ul Vărsătorilor din această săptămână este: “Fă ceea ce-ţi place!” Sunt extrem de entuziasmaţi de acest început de an şi au parte de nişte evenimente în plan familial care îi binedispun peste măsură. Este posibil chiar să primească o vizită surpriză din partea unei rude sau a unui prieten care locuieşte de mult timp peste mări şi ţări şi pe care nu l-au mai văzut de foarte mult timp. Sunt extrem de bucuroşi la vederea acestuia, însă este posibil ca între 3 şi 5 ianuarie această fericire să fie uşor umbrită de conturile ce nu au fost încheiate între ei în trecut datorită distanţei. Din fericire Vărsătorii sunt într-o formă excelenţă din punct de vedere comunicaţional şi sunt dispuşi acum să instaureze pacea şi să şteargă orice urmă de supărare care ar mai putea rămâne între ei şi persoana în cauză. Între 4 şi 6 ianuarie vor avea gust pentru tot felul de distracţii, ieşiri în oraş şi petreceri care să le menţină starea de spirit cu care au început anul. Din punct de vedere financiar se găsesc într-un loc bun acum şi sunt fericiţi că au acceptat o nouă ofertă de muncă ce le va aduce nişte câştiguri pecuniare majore.

Dragoste

În dragoste se bucură de atenţia partenerului şi de mici gesturi de tandreţe şi surprize care îi bucură peste poate. Sunt mulţumiţi de modul în care evoluează relaţia lor, iar săptămâna viitoare pot avea parte de nişte revelaţii care să le arate că au făcut alegerea corectă în privinţa partenerului din prezent.

Horoscop saptamanal Varsator 2-9 ianuarie 2016 2Sănătate

Între 3 şi 5 ianuarie pot apărea simptomele unei uşoare răceli însă asta este clar datorită modului în care Vărsătorii se îngrijesc. Le place extrem de mult zăpada şi sezonul rece, însă asta nu înseamnă că trebuie să lase sănătatea pe ultimul plan şi să se extenueze în sporturi de iarnă pentru care nu sunt încă pregătiţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *