azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Vărsător 2-9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:44 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Dat fiind că sunt într-o formă excepţională din punct de vedere social Vărsătorii vor beneficia de atenţia tuturor acelora cu care intră în contact săptămâna viitoare. Sunt destul de energici şi încearcă să obţină tot ce îşi doresc pe calea diplomaţiei şi a comunicării având în vedere că au destul de mult succes în acest sens. Au trecere la acele persoane influente care îi ajută să evolueze în cariera lor şi încearcă acum să-şi cizeleze metodele de lucru pentru a fi văzuţi cât mai bine. Luna Nouă de joi se perfectează în casa comunicării dar şi a familiei la ei, ceea ce înseamnă că pe plan familial Vărsătorii ar putea să rezolve acele probleme latent care există între ei şi membrii mai în vârstă ai familiei. Sunt favorizate conflictele care durează de ceva vreme, dar care în preajma zilei de 6 aprilie se pot rezolva cu brio. Vărsătorii vor fi chiar uimiţi de cât de uşor se vor risipi energiile negative acum şi vor învăţa ceva din această situaţie şi anume că pe viitor vor încerca să nu mai ţină pentru ei atâta ranchiună, pentru atât de mult timp.

Dragoste

Atâta timp cât se rezumă la a-şi spune punctul de vedere în mod diplomat, fără să pună accentul pe defectele sau slăbiciunile partenerului, au şanse să păstreze o anumită armonie în relaţia de cuplu. Calităţile oratorice se pare că nu îi ajută foarte mult atunci când sunt în joc sentimente şi oricât de stăpâni pe sine ar fi, tot vor nu şti cum să gestioneze anumite situaţii în cuplu.

Horoscop saptamanal Varsator 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Primesc un anumit diagnostic pe care nu prea se pot baza acum şi nu îi ajută foarte mult în plan mental. Preferă să se orienteze către o a doua opinie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *