arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 19 – 26 martie 2016

Vineri, 18.Mar.2016 19:01 Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Influenţa Lunii pline de miercuri vine pentru Vărsătorii cu nişte direcţii introspective, meditative şi chiar visătoare, în special pentru cei născuţi în a doua decadă. Sunt favorizate gândirea logică, intuiţia şi mai ales instinctul Vărsătorilor în această săptămână, aşa că orice persoană care întră în contact cu ei s-ar putea lovi de atitudinea unui mare filozof. Dau senzaţia că le ştiu pe toate, sunt prezenţi în tot ce fac şi au o intuiţie infailibilă. Este posibil ca unii colegi să fie foarte atraşi de această atitudine omniprezentă a lor şi să înceapă să îi aprecieze pentru aceste calităţi până acum nevăzute ale Vărsătorilor. Sunt sufletul petrecerii acolo unde se duc şi încearcă să se bazeze foarte mult pe calităţile lor comunicaţionale pentru a-şi face recunoscute opiniile. De asemenea, îi interesează foarte mult să profite de această stare de spirit pentru a cunoaşte persoane influente din domeniul în care lucrează şi pentru a-i angrena  pe aceştia în proiectele cele mai profitabile pentru ei.

Dragoste

Partenerul încearcă să le facă o surpriză dar este posibil ca Vărsătorii îşi vor da seama din atitudinea lor că pregătesc ceva.  Totuşi, de dragul entuziasmului lor vor încerca să nu le arate că ştiu şi le vor face jocul în continuare.

Horoscop saptamanal Varsator 19 - 26 martie 2016 2Sănătate

Sunt încercaţi de o răceală şi săptămâna viitoare îşi dau şi ei seama că trebuie să facă ceva ca să-şi întărească sistemul imunitar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *