esteto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 16-23 ianuarie 2016

Vineri, 15.Ian.2016 16:36 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Vărsătorii trec printr-o perioadă dificilă la locul de muncă. Se simt nesiguri pe realizările lor şi nu-şi dau seama dacă şefii încearcă să îi motiveze să se afirme sau încearcă să le arate că nu sunt mulţumiţi de activitea şi în speţă de atitudinea lor profesională. Vestea bună este că nativii nu par foarte îngrijoraţi de această situaţie şi sunt dispuşi să se lase duşi de val. Cu alte cuvinte ce-o fi, o fi, nu li se pare că au motive concludente pentru care să-şi facă gânduri negre şi în speţă decid să-şi lase soarta în mâinile hazardului. Nu se simt vinovaţi cu nimic, nu consideră că au greşit cu ceva aşa că nu încearcă să-şi explice prea mult atitudinea celor din jur, ci mai degrabă să o ia ca atare. Au alte gânduri pe cap acum, preferă să se concentreze pe lucruri mai plăcute şi să lase puţin deoparte cariera. Este posibil chiar între 20 si 25 să se gândească la un concediu prelungit, aşa, doar pentru că nu îşi doresc să se suprasolicite de la începutul anului. În cadrul familiei există persoane care încearcă să îi sfătuiescă de bine, însă aceştia nici nu vor să audă. Consideră că ei ştiu mai bine ce trebuie să facă şi că nimeni nu se poate amesteca acum în deciziile lor.

Dragoste

Primesc sfaturi şi din partea celui cu care au o relaţie, motiv pentru care este posibil să se işte câteva discuţii în contradictoriu între Vărsători şi partenerii acestora, cu precădere în zilele de 19, 20 şi 22 ianuarie. Nu vor să lase de la ei şi sub nici o formă nu vor să le arate partenerilor că se lasă influenţaţi atunci când vine vorba despre propria carieră.

Horoscop saptamanal Varsator 16-23 ianuarie 2016 2Sănătate

Este posibil ca Vărsătorii să experimenteze o slăbire la nivelul sistemului imunitar, motiv pentru care le este recomandat să aibă mai multă grijă de propria sănătate şi să nu încerce săptămâna această să-şi depăşească propriile limite. Este posibil să descopere că astrele nu îi favorizează în acest sens.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *