arleto.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 14-21 noiembrie 2015

Vineri, 13.Noi.2015 16:25 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 14 şi 16 noiembrie este posibil ca Vărsătorii să aibă parte de nişte suprize din partea prietenilor care decid acum să îi mai scoată din monotonie şi să vină cu anumite planuri de excursii sau ieşiri în oraş pe care le aşteptau de mult, dar nu au găsit momentul oportun să le iniţieze. În sfera comunicării lucrurile stau bine, mai ales în zilele de 15 şi 16 noiembrie atunci când este posibil pentru nativii zodiei Vărsător să lege noi legături la locul de muncă sau le este dat în sarcină să introducă un nou coleg în colectivul din care fac parte. De asemenea, volumul de muncă personal se măreşte considerabil începând cu data de 17 noiembrei, fiind posibil să aibă de lucru şi din weekend, dar cu ceva noroc vor termina totul în ziua de 21 noiembrie. Planul financiar este acum foarte bine aspectat în special datorită lui Mercur care se află în casa banilor şi care aduce ceva stabilitate în acest sens. În mediul familial este posibil ca nativii să aibă parte de o inspiraţie revelatoare care îi ajută să soluţioneze în ziua de 15 noiembrie acele dispute care durau de ceva vreme şi care nu-şi găseau soluţie în principal din cauza orgoliilor venite din ambele părţi, atât ale nativului dar şi a celorlalţi implicaţi.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între 14 şi 18 noiembrie atunci când nativii care se află într-o relaţie emană un soi de empatie benefică de care partenerii lor se bucură nespus acum, însă şi aceia care nu sunt într-o relaţie ar putea lua în considerare anumite avansuri din partea cuiva pe care nu îl bănuiau de acest gen de sentimente până acum. Zile mai puţin bune pot fi între 18 şi 20 noiembrie atunci când anumite discuţii între parteneri au tendinţa de a dezechilibraHoroscop saptamanal Varsator 14-21 noiembrie 2015 2 armonia în cuplu şi de a transforma totul într-un câmp de luptă comun.

Sănătate

Sistemul endocrin şi cel hormonal pot fi afectate de modul în care nativii aleg să se alimenteze în această perioadă şi mai ales de cum decid să se îngrijească din punct de vedere terapeutic. N-ar strica între 15 şi 17 noiembrie să ia în considerare o pauză scurtă în care să se ocupe doar de propria bunăstare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *