Ronde.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.feb..2016 18:19 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cel mai probabil Vărsătorii nu sunt cei mai prietenoşi săptămâna viitoare. Au tendinţa de a sări ca din gură de şarpe la orice li se reproşează şi în special de a face contra tuturor acelora care le sunt antipatici. Nu sunt în cea mai bună formă comunicaţională, realizează acest lucru, dar nici nu îşi doresc să facă ceva ca să amelioreze situaţia. Consideră că au motive bine întemeiate pentru a proceda aşa şi că este de datoria celorlalţi să îi suporte şi să îi menajeze. Între 17 şi 19 februarie se vor confrunta cu anumite situaţii care le vor da de gândit. Primesc sfaturi din partea colegilor, sfaturi gratuite şi binevoitoare şi dacă au dispoziţia de a le pune în practică vor avea de câştigat. Adesea, preferă să acţioneze de capul lor, însă, în această situaţie recunosc şi ei că ar fi mai bine să asculte ce au şi ceilalţi de spus şi abia apoi să-şi pună în practică propriile idei. În plan financiar lucrurile se mişcă bine, însă dacă ei nu depun nişte eforturi consistente se vor plafona la acest nivel.

Dragoste

Partenerul decide acum să facă nişte permutări de care Vărsătorul nu este foarte mulţumit. Aceştia aleg însă să nu-şi exprime aceste sentimente, dat fiind că la nivel comunicaţional nu sunt în formă maximă şi plănuiesc o strategie bine pusă la punct înainte de a trece la acţiune.

Horoscop saptamanal Varsator 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Sistemul imunitar este cel problematic în săptămâna următoare, mai ales între 16 şi 20 februarie. Mare grijă la tratamentele pe care le abordează, este foarte important să nu se trateze după ureche; s-ar putea să nu aibă nişte rezultate prea bune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!