arleto.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Accentul se pune în această săptămână pe recompensele financiare şi în principal pe tot ce ţine de sectorul economic. Tranzacţii, cheltuieli, facturi şi plăţi de care Scorpionii trebuie să se ocupe şi o fac acum cu plăcere deoarece sunt conduşi de instinctul responsabilităţii. Încearcă să fie la zi cu toate şi să nu mai privească banii ca pe un bun care trebuie să existe la ei în portofel în permanenţă, din contră: realizează importanţa zicalei moderne: “banii trebuie să circule”.  Dat fiind că sunt într-o formă excelentă la nivel mental dar şi spiritual, se pare că pentru ei sectorul economic este cel mai bine aspectat săptămâna viitoare. De ce? Ştiu ce să facă pentru a obţine exact atât cât îşi doresc şi ştiu cât să dea înapoi pentru a exista un echilibru în ceea ce fac. O gândire cât se poate de sănătoasă. De asemenea, încearcă să aplice principiul corectitudinii şi în relaţiile de comunicare cu membrii ai familiei sau colegii de muncă şi vor vedea că atâta timp cât ei sunt acoperiţi şi şi-au oferit toate argumentele pe tavă, nimeni nu va avea ce să le reproşeze.

Dragoste

Venus în Berbec îi face ceva mai impulsivi la nivel emoţional şi riscă să ofere mai mult decât primesc în momentul de faţă şi asta nu li se pare benefic pentru viaţa lor amoroasă. Vor avea tendinţa de a se retrage sau de a se distanţa de partener dacă lucrurile rămân la fel.

Horoscop saptamanal Scorpion 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Sunt într-o formă bună din punct de vedere fizic şi încearcă să profite de această energie pentru a se apuca de un sport nou sau măcar pentru a începe un hobby personal care să îi ajute să se relaxeze şi să le ofere plăcere: dans, meditaţie sau de ce nu, alpinism, dacă sunt adepţii sporturilor extreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *