Horoscop săptămânal Scorpion 8-15 ianuarie

Duminică, 08.Ian.2017 00:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Își doresc să evolueze, să experimenteze și să se dezvolte din punct de vedere financiar și profesional. Au ocazia să facă anumite contacte cu oameni importanți din domeniul lor de activitate și le vine ușor să facă o impresie bună în momentul de față. Capătă cunoștințe și se adaptează perfect la mersul lucrurilor, mai ales de joi încolo. Reușesc să aducă niște propuneri bune pe masa de lucru și cu greu le va fi refuzată orice tip de ofertă. Iată un moment excelent pentru a-și diversifica strategiile și pentru a pune în plan acele metode la care s-au gândit de mult. Este încă o săptămână organizatorică însă cu iz de acțiuni dinamice care îi ajută să se dezvolte!

Dragoste

Să fie atenți la comunicarea cu partenerul. E posibil ca intențiile lor să fie înțelese greșit și el/ea să se simtă rănit/ă în amorul propriul de modul în care alege nativul să se comporte în momentul de față. E necesar să facă anumite ajustări din acest punct de vedere.

Sănătate

Se pare că evoluează și din acest punct de vedere și sunt ceva mai deschiși cu privire la principiile alimentare pe care ar trebui să le adopte. Asta nu este ceva rău neapărat, să nu se teamă, nu au nimic de pierdut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *