Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 7-14 noiembrie 2015

Vineri, 06.nov..2015 14:50 Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna  7-14 se anunţă a fi una echilibrată pentru Scorpioni atât în plan relational cât şi în plan profesional. Între 7 şi 9 au de gând să profite de faptul că au gestionat atât de bine lucrurile în săptămâna precedentă, încât acum se pot bucura de weekend în linişte fără să se mai gândească atât de mult ce ar trebui să facă pentru a îmbunătăţi mersul anumitor proiecte. Au desemnat oameni special pentru asta. Apoi, ziua de luni, 10 noiembrie le va aduce Scorpionilor ocazia de a-şi gestiona afacerile pecuniare într-un mod în care să le aducă atât satisfacţii morale cât şi moduri noi de profit. Este posibil ca ei să analizeze acum o oportunitate pe termen lung, însă nu depinde numai de ei dacă vor fi iniţitate parteneriatele. În ciuda capacităţii lor de comunicare benefică, o dată cu Luna nouă din 11 noiembrie, este posibil ca cei din anturajul lor cât şi cei din mediul profesional să nu înţeleagă exact modul în care Scorpionii gândesc în perspectivă şi să li se pară că aceştia tind să idealizeze anumite aspecte în plan profesional şi că nu vor avea de câştigat aşa de mult cum gândesc ei.

Din fericire, lucrurile în planul familial merg mult mai bine şi Scorpionii găsesc înţelegere printre rudele apropiate şi îşi extrag sursa de inspiraţie în curajul pe care-l primesc din partea lor. Nu este imposibil ca tocmai cineva din familie să le dea o mână ajutor pentru a iniţia mai uşor unul din proiectele care li se par Scorpionilor acum profitabile.

Dragoste

Zile bune se anunţă între 9 şi 11 noiembrie, când datorită fazei în care se află Luna, carisma şi personalitateaHoroscop saptamanal Scorpion 7 noiembrie - 14 noiembrie 2015 2 magnetică a Scorpionilor par să le aducă şi mai mulţi pretendenţi decât sunt înconjuraţi în mod normal. Pentru aceia care nu caută o relaţie neapărat, va fi totuşi o perioadă bună de a lua în considerare pentru prima dată avansurile cuiva care tânjesc după atenţia lor de mult timp. Pentru cei care sunt acum într-o relaţie, zile mai puţin bune pot interveni între 12 şi 14 noiembrie în special datorită faptului că nativii se concentrează prea mult pe partea profesională şi mai puţin pe cea sentimentală.

Sănătate

Energia de care dispun acum Scorpionii le dau un tonus şi o vitalitate de individiat, mai ales între zilele de 8 şi 11 noiembrie. Dacă până acum s-au confruntate cu probleme la nivel digestiv şi cu un sistem imunitar scăzut, Luna nouă le aduce o cu totul altă perioadă, în care se vor simţi în stare să depăşească orice obstacol. Atenţie totuşi la sistemul nervos care este posibil să cedeze datorită presiunilor care apar în plan profesional între 13 şi 14 noiembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!