Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 6-13 februarie 2016

Vineri, 05.feb..2016 18:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este o perioadă în care Scorpionii pun accentul pe activitatea intelectuală dar şi pe cea socială. Între 8 si 10 februarie au gust pentru ieşiri cu parfum cultural, se duc în locuri în care simt că pot învăţa ceva, se întâlnesc cu oameni care simt că au o influenţă bună asupra lor şi îşi doresc să se remarce acum prin experienţe care ţin de munca în echipă. Lucrează la proiecte care necesită restructurări sau care aduc ceva nou în domeniul lor profesional. Tranziţia lui Mercur prin zodia Vărsătorului îi influenţează acum într-un mod pozitiv şi îi ajută să vină cu idei care sunt uşor de pus în practică şi care pot da naştere la adevărate afaceri profitabile. Pun accentul pe comunicare în mediul în care lucrează, însă în momentul în care este nevoie să fie luată o anumite decizie, al lor va fi cuvântul final. Sunt în vervă, au iniţiativă în tot ce fac şi este posibil chiar să accepte o excursie în interes de afaceri către finalul săptămânii, însă trebuie să fie foarte atenţi la factorul financiar, deoarece după atâtea ieşiri în oraş se pot trezi cu o mini criză economică dacă nu-şi raţionalizează bine cheltuielile.

Dragoste

Din momentul în care îşi vor da seama care este problema care le-a stricat până acum armonia în cuplu, Scorpionii vor privi cu totul altfel comunicarea cu partenerul. Sunt dispuşi să lase de la ei numai să nu mai întâmpine dificultăţi şi conflicte de interese în cuplu.

Horoscop saptamanal Scorpion 6-13 februarie 2016 2

Sănătate

 

Sunt puternic interesaţi de latura sănătăţii, îşi fac o mulţime de controale si analize şi dacă îşi păstrează acelaşi optimism caracteristic vor observa că orice afecţiune are tratamentul ei şi că nu este cazul să se îngrijoreze. Cu o atitudine pozitivă le vor rezolva pe toate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!