Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 30 ianuarie – 6 februarie 2016

Vineri, 29.ian..2016 17:44 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În plan comunicativ experimentează nişte discuţii interesante cu superiorii săi între 2 şi 4 februarie în principal datorită situaţiilor care intervin la locul de muncă. Nu sunt nişte situaţii dificile, dar pentru Scorpioni aceste momente reprezintă nişte ocazii în care ei pot demonstra că deţin capacităţi uluitoare de intermediator. Se pot încinge diverse discuţii care să le solicite capacitatea de adaptabilitate şi de a vedea lumina de la capătul tunelului în orice situaţie care pare a fi nerezolvabilă. Comunicarea este estenţială pentru aceşti nativi, mai ales când vine vorba despre comunicarea cu acele persoane care încearcă să le pună beţe în roate. Este o provocare pentru ei, dar săptămâna viitoare vor reuşi să-şi gândească şi să-şi planifice obiectivele în avans şi vor reuşi să fie cu un pas înaintea celor care în secret le doresc răul. Nu este cazul să se îngrijoreze, deoarece cu o atitudine pozitivă vor reuşi să îndepărteze toate energiile negative care nu îi ajută să evolueze. În plan financiar, sunt într-o continuă evoluţie, însă trebuie să fie foarte vigilenţi şi să calculeze orice bănuţ pe care îl cheltuiesc deoarece în ciuda norocului de care dispun, banii pot fi foarte alunecoşi în mâinile lor.

Dragoste

În plan amoros au parte de ieşiri interesante, mai ales între 30 şi 2 ianuarie atunci când primesc invitaţii în oraş din partea unor persoane de la care nu se aşteptau să facă acest pas prea curând. Important este cum reacţionează Scorpionii în acest moment, deoarece atitudinea lor îi poate pune pe fugă pe pretendenţi şi în acelaşi le poate da senzaţia că aceştia sunt interesaţi de altcineva.

Horoscop saptamanal Scorpion 30 ianuarie - 6 februarie 2016 2Sănătate

Aparatul cardio-respirator le pune ceva mai multe probleme în acest sezon rece, însă ei ştiu deja că este cazul să ia măsuri şi să nu se mai trateze după ureche. Mare atenţie la ce tip de tratamente adoptă şi la cine aleg să apeleze pentru ele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!