arleto.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 13:46 Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În weekend se pot distra împreună cu prietenii, dar atenţie la câţi bani sunt cheltuiţi. Saturn aflat pe axa banilor îi îndeamnă la responsabilizare şi simţ economic în raport cu posibilităţile de petrecere a timpului liber. Pe de altă parte astrul saturnian le aduce de acum încolo pentru 2 ani de zile o lecţie legată de planul afectiv, de creativitate şi de folosire judicioasă a responsabilităţii în relaţiile cu părinţii şi copiii. Situaţiile cu care nativii se confruntă la început de săptămână respectiv 28 şi 29 septembrie conţin aspecte solicitante din perspectiva modului în care nativii îşi exprimă şi comunică ideile în plan colegial-profesional. Este posibil ca în cele două zile menţionate Scorpionii să încurce acte, să li se blocheze nişte sume pe care trebuie să le primească şi ca urmare nu pot cumpăra ce au nevoie, să discute una şi să se facă alta, iar activitatea profesională poate fi marcată în ziua de 29 septembrie de răsturnări de situaţie şi de primirea unor veşti legate de serviciu.

La fel de bine poate fi vorba şi de necesitatea de stabili prin selecţie riguroasă o listă de priorităţi referitoare la obiectivele socio-profesionale şi la felul în care pot lucra în echipă cu maxim de randament. Parteneriatele de orice fel, precum şi relaţia de cuplu sunt marcate în intervalul 30 septembrie-1 octombrie de câteva aspecte, nativii având oportunităţi de acţiune şi iniţiativă pe fondul unui context în care le sunt favorizate deciziile şi activităţile de pe urma cărora se pot alege cu beneficii financiare. Unii se pot muta în locuinţă nouă în ziua de 30 septemebrie, deşi într-un context mai dificil pe fondul unor neînţelegeri afective. Alţii au rezultate bune în afaceri cu terenuri şi imobile, iar pe 1 octombrie poate surveni un conflict de imagine între nativi şi şefi, deci atenţie la maniera de comunicare.

Dragoste

Horoscop saptamanal Scorpion 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2Relaţia de cuplu are zile bune în 29 septembrie şi 3 octombrie-nativii pot repara un neajuns pecuniar şi de atitudine în raport cu partenerul, zile mai puţin bune între 30 septembrie şi 1 octombrie – pot să se manifeste nemulţumiri legate de posesivitate şi gelozii nejustificate.

 

 

Sănătate

Dureri articulare, tulburări digestive şi renale în 28 septembrie, dereglări hormonale şi coronariene în 1 octombrie, hepatice şi neurovegetative în 2 octombrie.    


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *