dehaine.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Atâta timp cât reuşesc să menţină un echilibru între cât oferă şi cât primesc  nativii zodiei Scorpion, vor fi mulţumiţi săptămâna aceasta. Din punct de vedere financiar îşi analizează foarte bine situaţia şi în ciuda faptului că nu au nişte câştiguri substanţiale, încearcă să vadă partea bună a lucrurilor: măcar nu sunt pe minus şi nici pe zero. Privesc în mod realist situaţia lor financiară şi îşi dau seama că dacă vor să evolueze, trebuie să lucreze mai întâi cu ei înşişi şi abia apoi să ridice standarde şi să aibă aşteptări de la ceilalţi. Au o intuiţie bună săptămâna aceasta datorită conjuncţiei dintre Mercur şi Uranus şi încearcă să se folosească de ea în comunicarea cu ceilalţi. Sunt deschişi, privesc totul cu optimism şi sunt motivaţi să obţină cât pot de mult din ocaziile care se  ivesc în viaţa profesională. Cu alte cuvinte, nu debordează de energie, nu au parte de întâmplări majore, însă anticipează, se străduiesc şi apelează la o atitudine constructivă. O gândire cât se poate de sănătoasă!

Dragoste

Le este dor să petreacă timp alături de partener dar şi de familie, aşa că n-ar fi exclus să îi propună acestuia o vizită la rudele mai apropiate. Sunt ceva mai sentimentali în această săptămână şi au tendinţa de a se apropia mai mult de cei dragi lor.

Horoscop saptamanal Scorpion 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

În ceea ce priveşte acest sector lucrurile nu sunt la fel de echilibrate, în principal datorită faptului că au tendinţa de a se îngrijora foarte repede. Dacă lasă deoparte gândurile negre şi negativismul vor vedea că le va fi mult mai bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *