arleto.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 15:27 Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Survin în ziua de 26 octombrie veşti contradictorii şi schimbări ce ţin de anturajul socio-profesional, fiind oarecum restructurată partea de reorganizare a activităţilor nativilor la locul de muncă. Asta pe de-o parte, căci pe de altă parte sistemul relaţional îi susţine pe Scorpioni şi se poate spune, mai ales pentru cei tineri până în 30 de ani, că după atâta aşteptare şi tatonare, iată că iese soarele şi pe strada lor. Unii găsesc în sfârşit jobul corespunzător, alţii au oportunitatea de a accede la o funcţie mai importantă, alţii dispun responsabilităţi prin care rulează finanţe la nivel mare, alţii pot să obţină o poziţie bună în cadrul unui grup, iar alţii pot decide la nivel de proiecte şi afaceri în care sunt rulate sume consistente.

Intervalul 27-28 octombrie este de altfel foarte bun pentru toţi nativii, cei care se ocupă cu afaceri imobiliare şi cu terenuri, cu bunuri de larg consum precum şi cei care deţin o poziţie de conducere se întâlnesc în ziua de 27 octombrie la Luna Plină cu posibilităţi care le pot aduce ulterior beneficii pe mă sura implicării. Unele decizii şi iniţiative ce vizează prestigiul nativilor sunt luate în ziua de 28, unii Scorpioni având oportunitatea de a obţine ok-ul pentru un job în străinătate ori chiar aici în ţară, dar remunerat destul de bine. Tot în 27 cei care au dosare pe rol cu etapă de finalizare pot obţine rezultatul dorit.

Dragoste

Atenţie în 29 şi 30 octombrie la relaţia cu partenerul de cuplu, pot surveni secrete şi divergenţe accentuate în discuţie, ce pornesc de la implicarea nativilor într-o chestiune pecuniară cu dus şi întors. Zile bune în cuplu sunt cele din zilele de 27, 28 şi 31 octombrie atunci când au loc discuţii despre bani, proiecte şi decizii comune, şi zile maiHoroscop saptamanal Scorpion 24-31 octombrie 2015 2 puţin bune 26 şi 31 octombrie când în cuplu survin chestiuni delicate pe marginea bugetului comun care se cam subţiază datorită unor cheltuieli excesive ale partenerului, ce îi cam irită pe nativi şi îi fac să fie puţin cu capsa pusă.

Sănătate

Să fie atenţi în 26 octombrie la durerile de cap şi la loviturile în această zonă, la etajul pulmonar şi la zona lombară în 29 octombrie, şi la zona hepatică şi la dereglările hormonale în 30 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *