azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Scorpion 20-27 februarie 2016

Vineri, 19.Feb.2016 17:38 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Ce este cel mai important de menţionat este că în viaţa profesională ce a fost mai rău a trecut. S-a terminat perioada dificilă sau mai bine perioada în care Scorpionii au testat, au văzut ce merge şi ce nu merge şi acum încearcă să pună o strategie nouă în practică. Luna plină de luni, 22 februarie ar putea veni cu un suflu nou pentru cei din zodia Scorpioni şi este posibil să îi ajute foarte mult în proiectele de grup şi în ceea ce priveşte comunicarea în echipă. Reuşesc să-şi impună punctul de vedere şi să le demonstreze tuturor că ei au cele mai bune idei, o capacitate imbatabilă de a formula strategii şi de a analiza situaţiile dificile. Vor avea anumite întâlniri cu nişte persoane din trecut care au mai încercat să lucreze cu ei, însă datorită faptului că Scorpionii erau la început şi nu aveau prea multă experienţă, au pierdut atunci o şansă importantă. Săptămâna viitoare au ocazia să o recâştige şi să dovedească faptul că timpul nu a trecut degeaba peste ei.

Dragoste

Scorpionii ar face bine să nu mai interpreteze vorbele partenerului şi să întoarcă informaţia pe toate feţele. Le sunt comunicate intenţii clare, sentimente cât se poate de transparente, dar ei tot simt nevoia să perceapă altă faţetă a lor sau să le privească din alt unghi. Este posibil ca asta să dăuneze în momentul de faţă relaţiei lor şi să pericliteze tot ceea ce au încercat să construiască până acum.

Horoscop saptamanal Scorpion 20 - 27 februarie 2016 2

 

Sănătate

Vor avea de trecut nişte teste şi de luat nişte decizii importante cu privire la sănătatea lor. Important este să-şi menţină raţiunea intactă şi să nu se piardă cu firea în faţa probelor mai dificile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *