dehaine.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 17:38 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Scorpionii vor avea parte de o serie de surprize în săptămâna care urmează atât din partea prietenilor cât şi a colegilor de la locul de muncă. Vor fi luaţi prin surprindere cu anumite gesturi, vorbe sau chiar cadouri din partea unor persoane la care nu se aşteptau. Oricum ar fi, vor observa între 20 şi 22 decembrie că toate lucrurile bune şi gesturile frumoase pe care le-au dăruit pe parcursul anului se întorc acum înzecit la ei. Este vremea în care se bucură de prezenţa celor dragi şi petrec momente frumoase alături de ei, uitând de micile neînţelegeri de peste an sau conflictele pe care le-au avut împreună. În planul carierei, tot ce şi-au dorit Scorpionii mai mult în timpul anului, acum este momentul să se împlinească. Primesc nişte veşti foarte bune din partea partenerilor de afaceri care îi ajută să-şi planifice sarcinile mult mai eficient pentru următoarea perioadă, să tragă linie la finalul anului şi să descopere că munca pe care o întreprind zilnic le aduce atât satisfacţii morale cât şi materiale. Câştigurile care vin în săptămâna următoare îi vor face foarte fericiţi pe nativii din zodia Scorpion. Se vor simţi satisfăcuţi pe plan financiar, nu numai pentru că vor reuşi să le facă celor dragi cadourile pe care şi le doreau de Crăciun, dar şi pentru că vor reuşi să meargă în excursie într-un loc exotic de sărbători. O persoană foarte dragă din anturajul Scorpionilor le va prezenta o idee inedită de a petrece noaptea de Crăciun şi nativii sunt acum mai mult decât deschişi la oportunităţi de acest gen. Pun foarte mult accentul pe comunicare şi cei din jurul lor sunt foarte încântaţi de starea lor de spirit şi de atitudinea pozitivă de care dau acum dovadă. Aşa arată un Crăciun feritit pentru cei din zodia Scorpion!

Dragoste

Nativii zodiei Scorpion se vor simţi copleşiti de complimente şi vorbe frumoase din partea partenerului, mai ales între 22 şi 25 decembrie atunci când vor avea parte de o surpriză de zile mari din partea acestuia. Pentru cei care nu se află într-o relaţie, Luna nouă de vineri sau chiar spiritul sărbătorilor este posibil să le aducă în prim plan o persoană de care nu se aşteptau să se îndrăgostească vreodată şi care le răspunde acum cu aceeaşi monedă.Horoscop saptamanal Scorpion 19-26 decembrie 2 2015

Sănătate

Având în vedere buna dispoziţie şi echilibru interior de care se bucură acum nativii zodiei Scorpion, orice problemă de sănătate pare mică în comparaţie cu fericirea pe care o simt atunci când sunt alături de cei dragi şi se bucură de nişte momente frumoase alături de ei. Atitudinea pozitivă şi optimismul e la cote maxime în săptămâna următoare pentru nativii acestei zodii, asa că nu au nici un motiv de îngrijorare în acest sector al vieţii lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *