Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.feb..2016 18:12 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au o bună comunicare cu membrii familiei şi se simt în largul lor printre cei apropiaţi. Dacă le-a fost dor de cineva anume, de vreo rudă pe care nu au mai văzut-o de mult, acum este vremea să le facă o vizită. Venus în zodia Vărsătorului le aduce numai intenţii bune şi evenimente frumoase în plan personal. În mediul profesional, însă, trebuie să se îngrijească de imaginea lor şi să fie foarte atenţi să nu pice la mijloc în nişte situaţii dificile pe care nu le-au creat ei, dar se pare că ei se străduiesc cel mai mult să le soluţioneze. Scorpionii sunt personajul pozitiv din această poveste, chiar dacă părţile terţe ale acestei situaţii nu văd foarte bine intenţiile bune ale Scorpionilor şi îi înţeleg greşit, şi uneori chiar se comportă de parcă aceştia au greşit cu ceva. Cel mai important aspect este ca aceştia să-şi păstreze cumpătul şi mai ales să continuie să-i trateze pe ceilalţi cu bunătate. Săptămâna aceasta sunt dispuşi să le arate tuturor că au un suflet mare şi că fiecare persoană cu care intră în contact are un loc special în inima lor. Chiar dacă întâmpină ceva probleme la nivel comunicaţional, răbdarea îi caracterizează în această săptămână şi vor reuşi să rezolve toate problemele cu calm. Pe plan financiar cel puţin vor avea cu siguranţă de câştigat dacă îşi păstrează aceeaşi atitudine constructivă şi răbdătoare.

Dragoste

În viaţa amoroasă au parte de suprize din partea partenerului, mai ales în ziua de 14 februarie atunci când Scorpionii vin cu o idee de a petrece o seară frumoasă în oraş. Totul va merge ca la carte, având în vedere că cei doi sunt în tot şi toate pe aceeaşi lungime de undă. Vor să păstreze cât mai mult timp această atmosferă frumoasă, aşa că este posibil ca toată săptămăna viitoare să facă tot felul de gesturi care îi va demonstra  partenerului că Scorpionii sunt într-o pasă romantică.

Horoscop saptamanal Scorpion 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

În ciuda faptului că au diverse simptome care îi supără în prezent, nu este cazul să intre în panică. Cu tratamentul potrivit şi cu multă răbdare, în timp, toate aceste afecţiuni se vor ameliora de la sine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!