dehaine.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:46 Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

La început de săptămână climatul astral pentru aceşti nativi este ceva mai relaxat, dar nu chiar lipsit de unele griji şi situaţii mai tensionate. În data de 12 ei pot achiziţiona un obiect electrocasnic pentru curăţenia de acasă, deşi acel obiect se poate dovedi cam scump, le cam subţiază buzunarul. Alţii întâmpină obstacole în obţinerea unui împrumut şi chiar dacă apelează la prieteni cu dare de mână tot vor exista blocaje, şi asta datorită unor împrejurări personale, care pot apare pe neaşteptate şi care să le dea peste cap socotelile, fiind vorba de chestiuni organizatorice profesionale. Altfel spus, nu reuşesc să obţină ceea ce le trebuie din punct de vedere pecuniar datorită unor discrepanţe care apar în activitatea lor, ceea ce se răsfrânge asupra laturii financiare personale.

Totuşi ei pot miza pe sprijinul venit din partea unor protectori din sistemul lor relaţional. Unele contre şi dispute de atitudine au loc pe parcursul zilei de 12 octombrie cu persoane din anturajul socio-profesional şi este bine să fie mai diplomaţi, pentru a putea avea de partea lor suportul şefilor şi câştig de cauză în dezbatarea ideilor legate de organizare şi randament la locul de muncă. Contextul astral le oferă în ziua următoare, 13 octombrie, prilejul de a analiza şi a reînnoi unele relaţii pe care nativii nu le-au mai accesat de ceva vreme, şi se va dovedi benefică această chestiune, iar în relaţia cu şefii şi cu persoane ce deţin poziţii importante ei pot fi acum în postura de a cere unele favoruri pe care în alte condiţii şi în alte zile nu le-ar fi obţinut. Intervalul 14-15 octombrie şi ziua de 16 le aduce posibilităţi de a se angrena în proiecte şi iniţiative care le permit îmbunătăţirea prestigiului şi sporirea bugetului personal.

DragosteHoroscop saptamanal Scorpion 10-17 octombrie 2

În relaţia de cuplu lucrurile merg bine în zilele de 11, 14 şi 15 octombrie atunci când pot discuta cu partenerul despre chestiuni legate de iniţiativele unor prieteni, şi zile mai puţin bune 12, 13 şi 16 octombrie când partenerul poate manifesta capricii, poate fi autoritar şi impulsiv emoţional, cauzând stres şi nemulţumire în cuplu.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal, digestiv şi la durerile articulare în 12 şi 13 octombrie, şi la dereglările hormonale, la etajul hepatobiliar şi la cel imunitar în ziua de 16 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *