arleto.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 9-16 aprilie 2016

Socio-profesional

Cu Saturn în zodia lor acum ar putea resimţi nişte episoade în care energia lor nu va funcţiona la cote maxime şi nici nu le va permite să dea tot ce pot la locul de muncă. Se străduiesc din fericire şi asta se vede, dar dacă  nu vor putea să facă faţă volumului de muncă, deloc mic de săptămâna viitoare, nimeni nu i-ar învinui dacă vor decide să îşi ia câteva zile de concediu. La nivel social comunică bine cu şefii în principal, dar şi cu colegii şi vor simţi pe pielea lor avantajele de a fi plăcut de persoane importante din mediul în care lucrează. Sunt feriţi de prea multe situaţii dificile la locul de muncă şi se străduiesc să nu le creeze singuri acum. Din fericire au un radar special pentru orice ar putea să le pună în pericol bunăstarea mentală săptămâna aceasta şi se pricep de minune să redirecţioneze sarcinile mai dificile şi eventual acele mici teme de care ei se feresc adesea să se ocupe. Li se va părea paradoxal către finalul săptămânii faptului că vor reuşi să gestioneze totul cu brio având în vedere lipsa de chef şi dispoziţia lor deloc proactivă în această săptămână – dar nu mai contează: totul este bine când se termină cu bine!

Dragoste

Ar fi bine să fie atenţi la ce subiecte abordează în cuplu săptămâna aceasta şi să nu încerce să dezgroape prea mult amănunte sensibile, altfel ar putea scoate la iveală o faţă nemaivăzută a partenerului până acum.

Sănătate

Dacă se vor menaja şi nu fac eforturi supraumane la locul de muncă, au mari şanse să nu termine săptămâna total epuizaţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *