Horoscop săptămânal Săgetător 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:08 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au parte de situații care mai de care pe plan financiar și asta e posibil să îi irite în zilele de marți, miercuri și joi. Sunt determinați însă să facă tot posibilul pentru a ține situația sub control și pentru a-și duce la îndeplinire scopurile pe care le au pe acest plan. Efectele Lunii Pline le cam dau bătăi de cap totuși atunci când vine vorba de cheltuielile pe care le au de făcut, dar Săgetătorii nu se lasă cu una,cu două! Își respectă cuvântul dat și orice ar fi, fac ceea ce au promis. Mare atenție în ziua de joi, 12 ianuarie să nu exagerez când vine vorba de achiziții pentru casă, doar de dragul partenerului. E posibil să-și regrete deciziile în acest caz.

Dragoste

Să încerce să nu-și impună opiniile în fața partenerului deoarece e posibil să se lase cu tensiuni și discuții în contradictoriu. De asemenea, el/ea vor încerca să-și revendice libertatea în cuplu iar Săgetătorii se vor simți atacați în amorul propriul datorită acuzațiilor pe care persoana iubită le aduce în discuție.

Sănătate

E posibil ca afecțiunile de care suferă să se încăpățâneze să reziste tocmai datorită obiceiurilor nocive pe care Săgetătorii le alimentează în prezent. E cazul să-și dea seama ce anume le face rău și să renunțe la aceste acțiuni asupra lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *