arleto.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 14:00 Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Deşi restrictivul Saturn intrat pe semnul lor îi responsabilizează de acum încolo tot mai mult, la începutul săptămânii în ziua de 28 septembrie nativii dispun de o creativitate suficient de mare încât să rezolve o bună parte a treburilor zilei, în raport cu contactele relaţionale pe care le au. Mercur retrograd le aduce totuşi dificultăţi în 28 septembrie în discuţii şi negocieri contractuale, în planul afacerilor şi a activităţilor care necesită analiza detaliilor şi iniţiative, precum şi a acorduri lor cu firme şi persoane care vin acum şi cer revizuiri de clauze, pretind sau susţin idei şi iniţiative care nu conţin veridicitate, ci doar promisiuni fără acoperire. De aceea săptămâna aşa cum se desfăşoară ea ca evenimente cere multă atenţie mai ales la detalii. Săgetătorii au parte în ziua de 29 septembrie de unele aspecte în plan personal care le pot aduce beneficii diverse: în domeniul auto, în IT, în afaceri de modă, în artă, unii pot primi înştiinţări referitoare la un proiect important în care sunt implicaţi, iar cei care au activităţi legate sau în străinătate, primesc veşti bune şi favorabile în 29 septembrie.

Munca în echipă şi activitatea lor în general cunoaşte în ziua de 30 septembrie o turnură favorabilă, ei având şi oportunitatea de a decide sau de primi o funcţie mai importantă decât până acum sau cel puţin sunt responsabilizaţi cu o iniţiativă de pe urma căreia destul de curând se pot alege cu beneficii financiare. Atenţie la detaliile legate de o afacere sau un proiect în ziua de 2 octombrie, este bine să realizeze totul cu rădbare pentru a nu-şi păta prestigiul.

Dragoste

Horoscop saptamanal Sagetator 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

 

 

 

 

 

 

 

Relaţia de cuplu merge destul de bine cu menţiunea că pot să se manifeste pusee de gelozie în dimineaţa zilei de 29 septembrie. Zile bune în cuplu-29 septembrie şi 3 octombrie, când nativii discută mult despre un proiect personal, poate mutatul într-o altă locuinţă sau plecatul în vacanţă în străinătate, zile mai puţin bune între 2 şi 3 octombrie-survin discuţii tensionate emoţional referitor la interferenţa unor prieteni în planurile nativului, ceea ce nu convine partenerului.

Sănătate

Tulburări tiroidiene, ale aparatului excretor, renale şi dureri articulare în 28 septembrie, tulburări hormonale şi neurovegetative în 30 septembrie şi hepatice în 2 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *