azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Săgetător 26 martie – 2 aprilie 2016

Socio-profesional

Sunt destul de prezenţi în anturajul lor şi chiar şi la locul de muncă dau dovadă de o prezenţă de spirit excepţională. Sunt puşi pe fapte mari, au o energie debordantă şi îi molipsesc pe toţi cei din jurul lor cu entuziasmul lor. Fac lucrurile cu plăcere şi tocmai de aceea au mari şanse banii să tragă la ei săptămăna viitoare. Încheie contracte, sunt favorizate tranzacţiile ce implică sume de bani substanţiale şi vor reuşi în sfârşit să contorizeze un plan bugetar bine pus la punct pentru următoarea perioadă. Au în minte multe achiziţii pe care le-au amânat de ceva vreme, însă acum au ocazia de a cumpăra cee ace îşi doresc. Atât şefii cât şi colegii sunt încântaţi de modul în care abordează problemele la locul de muncă, astfel încât vor avea tendinţa de a le pasa lor orice conflict sau situaţie mai dificilă dat fiind că sunt într-o dispoziţie atât de constructivă. Mare atenţie însă cum îşi dozează acestă energie benefică – spre finalul săptămânii ar putea ajunge să fie epuizaţi dacă dau curs oricărei solicitări.

Dragoste

Fac furori printre persoanele de sex opus şi se miră şi ei că sunt în centrul atenţiei. Primesc complimente, radiază de fericire şi au tot timpul senzaţia că cineva flirtează cu ei. Atenţie la cum aleg să răspundă la aceste semnale, mai ales dacă se află deja într-o relaţie.

Horoscop saptamanal Sagetator 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Astrele par să nu favorizeze atât de mult acest sector, aşa că este posibil să fie uşor dezechilibraţi pe plan fizic datorită energiei pe care o consumă la locul de muncă. Puţină odihnă din când în când nu strică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *