azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Săgetător 20-27 februarie 2016

Socio-profesional

Capitalul de imagine şi lumea socio-profesională este cea vizată săptămâna viitoare în harta horoscopului general al Săgetătorilor. Sunt interesaţi de tot ce mişcă în domeniul în care activează şi încearcă să fie la curent pentru a se putea plasa deasupra concurenţilor lor şi pentru a avansa în post. Au tendinţa de a fi competitivi pe plan profesional cu toate că pe plan personal sunt destul de rezervaţi şi nu prea comunică nici măcar cu aceia care le transmit  o stare bună de spirit. Datorită Lunii pline îşi simt moralul cam scăzut, însă datorită firii lor voioase ar putea răzbi şi ar putea trece cu bine peste aceste episoade de răstrişte. Vin în ajutorul lor prieteni, membrii ai familiei şi parcă le revine zâmbetul pe buze atunci când observă atâţia oameni care sunt interesaţi de soarta lor. În domeniul financiar din fericire excelează, banii vin cu uşurinţă către ei şi profită de aceste momente pentru a mai pune nişte bani deoparte.

Dragoste

Datorită stresului şi volumului de muncă pe care îl depun pe plan profesional Săgetătorii au tendinţa de a-şi neglija partenerii şi de a lăsa la urmă viaţa de familie. În acest sens s-ar putea procopsi cu nişte reproşuri şi mustrări de conştiinţă, în privinţa cărora nu prea vor ştii ce să răspundă.

Horoscop saptamanal Sagetator 20 -27 februarie 2016 2

 

Sănătate

 

Ziua de 22 februarie le va aduce potenţialul unor crize de stomac, în special datorită stresului din mediul profesional. Nu este cazul însă se impacienteze, cu nişte măsuri potrivite în regimul alimentar, totul se va regla de la sine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *