arleto.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 19-26 decembrie 2015

Socio-profesional

Între 19 şi 21 decembrie Săgetătorii sunt atât de ocupaţi cu un proiect la care au lucrat tot anul încât au senzaţia în această săptămână că şi de Crăciun tot la asta vor munci. Şi chiar este posibil să se întâmple aşa, dacă nu se vor organiza mai bine şi dacă nu vor avea grijă să-şi planifice sarcinile astfel încât să nu aibe de suferit nici latura profesională, nici cea familială. Vor primi sugestiile şi motivaţia necesară din partea partenerului de viaţă, astfel încât să se asigure că vor avea nişte sărbători liniştite. Sunt entuziasmaţi şi se bucură de venirea sărbătorilor precum nişte copii mici care aşteaptă cadourile dorite de la Moş Crăciun. Au parte de anumite indicii cum că vor găsi sub brad anul acesta exact ceea ce îşi doresc de Crăciun, însă adevărul este că le vor fi depăşite aşteptările şi vor fi luaţi prin suprindere de către cei dragi  care se pare că au complotat cu partenerul Săgetătorilor. De asemenea, în plan financiar vor avea parte de anumite surprize şi chiar dacă nu vor primi recompensele la care se aşteptau, la final, atunci când vor trage linie vor observa, nu numai că nu ies pe zero ci chiar că au avut ceva profit anul acesta. Acum este momentul în care realizează că şi-au gestionat bine resursele, în ciuda faptului că au avut senzaţia mai tot timpul că le scapă banii printre degete. Se gândesc să achiziţioneze un obiect important pentru casă şi vor analiza între 23 şi 24 decembrie toate opţiunile şi variantele pe care le au pentru a obţine un târg cât mai bun. Din acest punct de vedere, vor primi sprijin din partea unei rude şi chiar un împrumut dacă este cazul.

Dragoste

În cuplu, zile bune pot fi între 20 şi 22 decembrie atunci când partenerii muncesc alături de Săgetători şi îi ajută în ceea ce priveşte pregătirile de sărbători. Aceştia se bucură foarte mult de implicarea pe care nativii o dovedesc în treburile casnice, dar mai ales pentru că sub această form au ocazia să le cunoască o latură a personalităţii lor pe care până acum nu au observat-o foarte bine.Horoscop saptamanal Sagetator 19-26 decembrie 2 2015

Sănătate

În afară de câteva simptome supărătoare cu privire la sistemul renal şi cel digestiv, Săgetătorii nu vor avea de ce să se îngrijoreze în această perioadă, cu privire la sănătatea lor şi la modul în care se desfăşoară evoluţia unor afecţiuni pentru ei. Astrele îi favorizează şi în acest sector!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *