arleto.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 17-24 octombrie 2015

Vineri, 16.Oct.2015 14:28 Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Provocările şi circumstanţele care apar în domeniul profesional nu sunt uşor de rezolvat şi de parcurs pentru aceşti nativi. Prestigiul, capitalul de imagine, iniţiativele şi capacitatea de planificare pot afecta destul de mult săptămâna aceasta afirmarea în raport cu responsabilităţile asumate. În contextul astral actual două capitole sunt mai importante pentru ei. Primul este cel al banilor şi muncii prestate, unde în zilele de 19 şi 20 se pot alege cu ceva bani în plus, cu angrenarea în activităţi care se dezvoltă şi în proiecte şi afaceri ce pot fi susţinute ca idei de avangardă, iar la nivel decizional unii nativi pot primi o nouă responsabilitate sau cea curentă este grefată de un nivel superior în acest sens, care le oferă o posibilitate de iniţiativă şi poziţie socială mai largi decât până acum. Cei care lucrează în Horoscop saptamanal Sagetator 17-24 octombrie 2015 2domenii care au la bază componenta IT, precum şi cei care se ocupă cu elementele auto, pot întâmpina unele blocaje, care motivează totuşi, în zilele de 19 şi 20 octombrie, comunicarea, lucrul cu actele şi rezolvarea lor precum şi relaţionarea pe criterii sociale fiind chestiuni ce necesită a fi duse la bun sfârşit pentru a menţine stabil ritmul de lucru şi randamentul ce le poate aduce recompense pecuniare mai târziu.

Atenţie la acele situaţii în ziua de 19 ce pot apare pentru câteva ore şi care pot da peste cap agenda zilei. Creativitatea este un atu al nativilor în zilele de 21 şi 22 octombrie, ei având oportunitatea de a acţiona nonconformist şi prin asociere cu persoane din anturajul profesional. Iar în 23 octombrie provocarea în acest domeniu constă într-o iniţiativă prin care-i consolidează prestigiul.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt 17, 18, 21 şi 22 octombrie atunci când nativii discută cu partenerul şi pun la cale o serie de mici surprize care le oferă satisfacţie, şi zile mai puţin bune survin între 19 şi 23 când pot să se manifeste în relaţie divergenţe vizavi de bani şi de relaţiile cu unii prieteni.

Sănătate

Să fie atenţi la zona digestivă, la durerile articulare şi la etajul renal în 19 şi 20, şi la dereglările hormonale, imunitare, hepatice şi neurovegetative în ziua de 23 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *