azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Săgetător 14-21 noiembrie 2015

Socio-profesional

Relaţile inter-colegiale se pot dovedi a fi mai constructive  între 16 şi 18 noiembrie atunci când nativii descoperă sprijin din partea acelora la care nu se aşteptau şi au ocazia acum să fructifice anumite parteneriate şi să-şi îmbunătăţească sfera comunicaţională cu superiorii. Aceşti colegi care acum se alătură nativilor pot reprezenta veriga slabă către acele  avantaje pe care nativii visau de mult să le obţină numai că nu găseau oportunitatea necesară. Între 14 şi 15 noiembrie este posibil să fie afectată comunicarea cu rudele mai apropiate şi Săgetătorii să nu reuşească tot timpul să-şi expună prea bine punctul de vedere. Vestea nefericită este că aceştia vor da vina pe ceilalţi că nu îi înţeleg şi nu vor realiza că este vina lor că nu se fac bine înţeleşi. Abia după finalul acestei săptămâni există şansa să se rezolve ceva în mediul familial chiar dacă nu în direcţia pe care aceştia o doreau. În plan financiar, există mici ocazii între 16 şi 19 noiembrie de a găsi anumite modalităţi care să le aducă nişte recompense pecuniare, însă mult prea nesemnificative şi pe care Săgetătorii le privesc cu nerecunoştinţă. Această stare de nemulţumire se poate revărsa în comunicarea cu cei din anturajul lor şi este posibil să primească acum nişte critici din partea prietenilor care nu le vor pica tocmai bine.

Dragoste

În cuplu zile bune pot fi între 15 şi 17 noiembrie atunci  când partenerii decid să fie mai puţin critici şi pretenţioşi şi să nu-şi mai îngreuneze comunicarea pe fondul unui stres care ar putea pune relaţia în pericol. Această stare de armonie se menţine până la finalul săptămânii, însă numai cu condiţia ca Săgetătorii să lase mai mult de la ei şi să fie mai atenţi la nevoile partenerului.Horoscop saptamanal Sagetator 14-21 noiembrie 2015 2

Sănătate

Etajul neuro-vegetativ şi sistemul osos ar putea fi afectate acum din cauza grijilor pe care Săgetătorii le preiau asupra lor de la locul de muncă. Poate că nişte zile de pauză, în care să-şi trateze atât mintea cât şi trupul între 15 şi 17 noiembrie n-ar strica pentru bunăstarea nativilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *