azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Săgetător 13-20 februarie 2016

În caz că aveau de gând să încheie afaceri în săptămâna următoare, Săgetătorilor le este recomandat să îşi asculte instinctul şi să fie foarte vigilenţi cu privire la acele persoane care încearcă să le pună beţe în roate. De asemenea, ar trebui să nu mai asculte aşa de mult sfaturile colegilor, nu toţii sunt foarte bine intenţionaţi şi nu toţi înţeleg mai ales scopurile înalte ale nativilor. Au planuri măreţe pe care încearcă să le pună pe roate în această săptămână. Au o şansă de realizare, însă din data de 17 februarie abia, până atunci vor simţi că se suprasolicită, se dau peste cap pentru a-şi îndelini scopul, însă spre finalul săptămânii vor vedea că a meritat. Planul financiar, în mod special, va fi pozitiv aspectat din acest punct de vedere. În plan familial, pe de altă parte,  se confruntă cu o criză de imagine. Primesc critici şi vorbe în dodii din partea rudelor, dar ce îi deranjează cel mai tare sunt acele persoane care îi vorbesc pe la spate. Cu iscuţime şi răbdare vor prinde momentul potrivit pentru a le plăti cu aceeaşi monedă.

Dragoste

În viaţa de cuplu au de-a face cu o atitudine a partenerului care îi suprinde cel puţin la nivel sentimental. Au senzaţia că persoana de care s-au îndrăgostit şi-a schimbat modul de a-şi exprima sentimentele şi de a se manifesta în cuplu. Poate fi un aspect bun, mai ales ţinând cont că în zilele de 13 şi 14 februarie au de gând să le facă acestora o surpriză cu o excursie la munte.

Horoscop saptamanal Sagetator 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Sunt şanse ca nişte migrene supărătoare să reapară între 15 şi 17 februarie însă vestea bună este că de data aceasta, Săgetătorii au un leac sigur, pe care-l vor pune în aplicare de la primul semn şi nu vor mai aştepta să se agraveze situaţia ca să ia măsuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *