dehaine.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:52 Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Ziua de sâmbătă 10 octombrie poate fi destul de stresantă pentru nativi mai ales pentru cei din al treilea decan, deoarece în seara acestei zile sunt nevoiţi să treacă printr-o împrejurare care le pune la încercare perspicacitatea şi disponibilitatea de dialog într-o circumstanţă particulară cu iz de afacere sau care implică rezolvarea unui act important. Poate fi vorba şi de o cerere în căsătorie pentru unii nativi, îndeo sebi nativele semnului. Săptămâna este destul de încărcată de evenimente şi aspecte stresante pentru nativi. Zilele de 12 şi 13 octombrie sunt importante pentru Săgetători vizavi de persoane din sistemul lor relaţional, cu care realizează în comun activităţi ce ţin de imagine, de tehnica modernă, de relaţionare pe criterii de iniţiativă şi afirmare socială. În zilele menţionate ei se implică chiar la nivel emoţional în activităţile pe care le desfăşoară, iar motivaţia acestui aspect stă în necesita tea de a-şi structura un nou sistem de relaţii în condiţiile în care socio-profesional se confruntă cu probleme de imagine şi chiar, în unele cazu ri, cu contestarea sau cu refuzul acceptării unor responsabilităţi ce şi le-au asumat şi care acum li se par învechite, depăşite sau restrictive.

Profesional capitalul de imagine şi implicarea în acţiuni şi decizii sunt la cote scăzute în această perioadă, ceea ce în poate pune în dificultate în raport cu şefii dar şi cu proiectele în care sunt angrenaţi sau la care lu crează în privinţa anumitor detalii ce ţin de decizie şi dinamica financiară ce susţine activitatea respectivă. Pe acest considerent în 14 şi 15 nativii se apleacă mai mult asupra acestor detalii personale pentru a găsi o modalitate de rezolvare a impasului în care se află.

Dragoste

Ceea ce se petrece în relaţia de cuplu nu prea le convine nativilor, deoarece de exemplu în ziua de 16 octombrie se văd nevoiţi să depăşească o problemă mai veche de atitudine avută cu partenerul. Zile mai puţin bune sunt cele 12, 13Horoscop saptamanal Sagetator 10-17 octombrie 2015 2 şi 16, zile mai bune între 14 şi 15 octombrie când nativii sunt atenţi şi generoşi cu partenerul, datorită unor chestiuni ce sunt desluşite fortuit.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal, digestiv şi la dereglarea tiroidiană în 12 şi 13 octombrie, la tulburările hepatice, hormonale şi simptomele toracale în 16 octombrie.   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *